Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok az ilyen emberekről?
Az olyanokra gondolok, akik nem osztják meg életük minden pillanatát az interneten, de mégis fent vannak, vannak róluk képek és gyakran van véleményük. Azonban a képeikre, a véleményükre jóval kevesebb kedvelés vagy hozzászólás érkezik, mint más emberek képeire.
Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok az ilyenekről? Szánalmasnak tartjátok, mert annak ellenére is fent van az interneten, hogy szinte senki sem kíváncsi rá? Vagy épp egyedi és jófejnek tartjátok, mert annak ellenére is mondd valamit, hogy nincs rajongótábora, mégsem qrvult el annyira a népszerűség iránt?
Visszatetsző, ha valakinek úgy is jelen van az interneten, hogy nincs sok ember aki láthatóan kedveli? Az ilyen az ismerkedésben is hátrányból indul?
A vállalatokat miért foglalkoztatja a közvéleménykutatás és a vélemény a termékeik csomagolásáról? Ha a vásárlók tudatosak lennének, nem reklámok és csomagolás alapján vásárolnának.
Na ezért foglalkoztat engem is. Csak amikor én érdeklődöm a népszerűség iránt, akkor engem leszólnak, hogy gyerekes vagyok, hülye és az online tér senkit sem érdekel. Amikor valaki bejelenti hogy marketinggel foglalkozik, akkor róla is ezt mondjátok?
Miért van az, hogy egy manapság moziba kerülő film trailerére rengeteg pénzt elköltenek? Volt, hogy többet költöttek a trailerre, mint a filmre. Az emberek mégsem röhögték ki a filmet, sem a studiót, sem a producert, hanem szép engedelmesen beültek a moziba. A trailerre évek múlva senki sem emlékszik, de a film később is megmarad. Miért ér akkor mégis dollármilliókat a trailer készítése?
Értitek, mi a bajom? Meg szeretném érteni, hogy mi mozgatja az embereket. Mi az ami vezeti őket, amikor kiosztják a lájkokat. Miért lesz valaki népszerűtlen és mitől lesz valaki népszerű. Mivel lehet befolyásolni az ismeretséget.
Nem fontos jelen lenni az online térben, de érdekes hogy néhány ember mennyi ismerősre, barátra és olyan előnyökre tett szert, amik a való életükben is megmutatkoznak. Mások meg ellenségekre. Mások meg párkapcsolatra.
Továbbra sem akarok küzdeni a népszerűségért, de kíváncsi vagyok, mi váltja ezt ki más embereknél és mi az ami miatt egyesek népszerűtlenek. Ha a reklámszakemberek felépíthettek erre egy szakmát, tudományágat és milliárdok fordulnak meg a témában, akkor engem miért vettek meg, csak azért, mert érdekel ez a dolog hogy működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!