Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Irigykedett már rád valaki...

Irigykedett már rád valaki családon belül? Sógornőm halálosan irigy rám és nem tudom hogyan kezeljék.

Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 15:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%
Függ mindkét féltől. Nálunk is sokat segített anyagilag testvérem, mi már rendbe jöttünk szerencsére, így most mi próbáljuk a helyzethez mérten viszonozni a segítséget. Ami a lényeg: tizenévesen nagyon féltékeny voltam és irigy mert amilyen közeli volt a kapcsolatom a bátyámmal, ez úgy megváltozott sógórnőm érkezése után. Hihetetlenül sokat manipulálja a mai napig és teljesen elmarta tőlünk. Lett egy barátom , aki tetszik neki, ha esetleg ott vagyunk velük, állandó jelleggel teszi veszi magát előtte. Mindenkiben van hiba, de ha hasonló jellemmel áldotta meg a sors férjed húgát, akkor menekülj. Egyébként szerintem igyekezz kitérni előle, ne foglalkozz az irigységgel és ne hagyd, hogy uralkodjon feletted. Ennyi.
2017. márc. 10. 23:56
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Èrdekes mikor a bàttyàmnak lett bnője örültem neki nem irigykedtem pedig előtte sokat segített nekünk is de ha eljön az idő mink is viszonozni fogjuk .Nem èrtem minek kell irigykedni .Plussz sztem akik irigykednek a màsok sikereire azok csak azèrt teszik mert az könnyebb mint tenni lèpèseket a sajàt boldogsagunkèrt persze vannak kivètelek.
2023. máj. 31. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!