Irigykedett már rád valaki családon belül? Sógornőm halálosan irigy rám és nem tudom hogyan kezeljék.
Lehet nem ártana ha leírnád, hogy mire irigy.
A munkádra, a pasidra, a gyerekedre vagy arra hogy sikerült feltenni a legsemmitmondóbb kérdést?
Rám az összes unokatestvérem irigy, mert egyetemre járok és sok ösztöndíjat kapok, mert jól tanulok.
A tesóm is irigy rám, mert én gyorsan tudok tanulni, neki meg sokkal nehezebb, mert diszlexiás. (Én meg rá irigykedem más -miatt:)) de szeretjük egymást és segítünk, ahol tudunk.
Vannak irigyeim,de ha azt az utat kellene nekik végigjárni,amit én végigjártam,nem tudom kibirnák-e.
Nem tudsz tenni semmit sem, az irigyekkel azt kell tenni,hogy rájuk hagyni, és örökösen dicsérni õket.Sajnos ez sem elég nekik.
Csak nem megegy lanyteso anyuka paros akik a fiutestvert tulajdonnak tekintik?
Ugyan, tojd le. A ferjed majd rendezi oket, az o csaladja.
azért lenne papucs, mert nem ad neki pénzt?
nem értem, felnőtt emberek ők is a mamával, meg a férjed is. mindenki ossza be a saját pénzét, ne mástól várják a segítséget.
Jesszus,nekünk anyura irigy,apunak a tesoja.Mert tudtak házat építeni,tudunk tanulni,játszunk hangszereken........
Én meg pont leszarom.
Szard le te is :D
Nem irigy ő, csak pénzsóvár.
Egyébként mondd neki; irigy vagy, vazze? Iriggy a p*csába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!