Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Azt hiszem ennek a kapcsolatna...

Azt hiszem ennek a kapcsolatnak vége, ti is így tennétek?

Figyelt kérdés

anyukám testvérével és családjával nagyon jó a viszonyom, sokat vagyunk együtt, sokat megyek át, nagyon sokat nevetünk. Tegnap történt egy olyan dolog, hogy messengeren beszéltem anyukám testvérével, kérdezte mi a helyzet a fogammal, amit pár napja fájlalok mert kihúzták. Elkezdtem panaszkodni hogy nagyon fáj, az orvos nem veszi fel a telefont, elegem van , stb. Erre 2 perc múlva jön egy üzenet: csak egy szilánk lökődik ki az ínyéből, de olyan sötét hogy nem érti meg. Ezt az üzenetet másnak írta csak véletlenül nekem küldte el. Amikor kérdeztem letagadta, azt mondta ezt egy ismerőséről írta valaki másnak.

Nagyon rosszul esik, ti most mit tennétek?

2016. nov. 29. 13:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
84%
Ja és az nyilvánvaló, hogy rólad írta, ugyan már.
2016. nov. 29. 14:44
 22/40 anonim ***** válasza:
59%
20: Nálunk nincs anyázás, nem beszélünk egymással tiszteletlenül. De ennek ellenére el tudom képzelni, hogy valaki akaratlanul is megbántja a másikat, mert éppen rossz napja van, elfogyott a türelme. Eszembe nem jutna ezért megszakítani a kapcsolatot. Pont azért, mert jó család vagyunk. Szép is lenne, ha minden kis sérelem miatt megszakítaná az ember a kapcsolatot másokkal. Akkor mindenki egyedül élhetne a saját kis barlangjában :) Emberek vagyunk, nem szentek, hibázik mindenki időnként. Ettől még nem feltétlenül rossz ember, akit el kell dobni.
2016. nov. 29. 14:46
 23/40 A kérdező kommentje:

Most hogy így beszélünk erről, és írtátok, hogy biztos hogy rólam írta, elmondom, hogy az is oda volt írva, hogy: az biztos hogy ennek a fa...nak nem csinálok koronát."

Ugyanis úgy volt hogy a kihúzott fogam helyére ő csinál újat. Azt mondta hogy ezt nem is mondhatta nekem hiszen nekem nem is korona kell hanem híd.

Ahhh, nagyon Kivagyok.

2016. nov. 29. 15:04
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
Ez jó ciki helyzet a rokonod részéről én nem csinálnám vele tovább a műsort, korrektebb lenne ha bevallaná, hogy rólad irt. Nem nagyon kezdeményeznék vele kapcsolatot a továbbiakban, de azért örök haragot sem kell fogadnod.
2016. nov. 29. 15:04
 25/40 anonim ***** válasza:
47%
Hát igen, kihúzott fogra nehéz lenne koronát tenni. Szóval hagyd abba a nyafogást!
2016. nov. 29. 15:19
 26/40 anonim ***** válasza:
69%
AKár rólad írt, akár nem, nagyon bunkó dolog így beszélni másokról a hátuk mögött.
2016. nov. 29. 15:19
 27/40 anonim ***** válasza:
22%

Akkor most elmondok egy szomorú igazságot az emberekről. MINDENKI kibeszéli a másikat és mindenkinek több arca van. Akár anya-lánya, akár testvérek, akár egy házaspár, akár a legjobb barátok, akkor is mindenkinek van néha negatív véleménye a másikról, de mivel ezt neki nem mondhatja el, mert szereti, ezért másnak mondja.

A nagynénéd/nagybátyád ugyanúgy szeret téged, csak valószínűleg már marhára elege lett belőle, hogy egy órája rinyálsz a fájó fogadról, meg zaklatod a fogorvosod, miközben épp egy fogtechnikus próbál megnyugtatni, hogy nincs semmi probléma. Én még ennyire sem lennék türelmes, a szemedbe is megmondanám, hogy higgadj már le és ne legyél idióta. De ez nem lenne kedves dolog.

Gondolom még fiatal vagy, de majd idővel megtapasztalod, hogy az emberi természet ilyen. Te is le fogsz még hülyézni jó pár rokont és barátot a háta mögött. Nem kell ezen fennakadni.

2016. nov. 29. 15:43
 28/40 anonim ***** válasza:
54%

Biztos, hogy téged nem hívott f**nak, akármennyit is rinyáltál a fogadról, ha ilyen jó a kapcsolatotok, akkor nem írna rólad ilyet, főleg, hogy fiatalabb vagy. Koronát pedig 100%, hogy nem neked csinálna, mivel kihúzott fogra elég nehéz lenne.

Még ha rólad is írta az első mondatot... Hívhatott volna hülyének, idiótának, majomnak, gyökérnek, nyomoréknak... de csak annyit írt, hogy sötét vagy és nem érted meg. Ebben valószínűleg igaza is volt. Ne hisztizz már a semmin.

2016. nov. 29. 15:46
 29/40 A kérdező kommentje:
Én nem beszélek úgy senkiről akit szeretek hogy sötét meg f..sz! Szoktam kibeszélni másokat es ilyeneket mondani igen nagyon sokszor, de igy csak idegenekről és az ellenségeimről beszélek!
2016. nov. 29. 15:49
 30/40 anonim ***** válasza:
96%
Én nem szoktam a rokonaimat kibeszélnu a hátuk mögött, vagy ha igen, akkor ennél sokkal nagyobb tisztelettel. De a legnagyobb balfaxság az a sztoriban, h még a messengert sem tudja normálisan használni, meg nem tud várni pár percet, hanem még a beszélgetés közben már fikázza azt akivel beszél. Szerintem a rokonod gáz, az pláne, hogy nem vallja be, h rólad akart irkálni a hátad mögött.
2016. nov. 29. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!