Azt hiszem ennek a kapcsolatnak vége, ti is így tennétek?
anyukám testvérével és családjával nagyon jó a viszonyom, sokat vagyunk együtt, sokat megyek át, nagyon sokat nevetünk. Tegnap történt egy olyan dolog, hogy messengeren beszéltem anyukám testvérével, kérdezte mi a helyzet a fogammal, amit pár napja fájlalok mert kihúzták. Elkezdtem panaszkodni hogy nagyon fáj, az orvos nem veszi fel a telefont, elegem van , stb. Erre 2 perc múlva jön egy üzenet: csak egy szilánk lökődik ki az ínyéből, de olyan sötét hogy nem érti meg. Ezt az üzenetet másnak írta csak véletlenül nekem küldte el. Amikor kérdeztem letagadta, azt mondta ezt egy ismerőséről írta valaki másnak.
Nagyon rosszul esik, ti most mit tennétek?
Semmit.. Írnék neki egy olyan üzenetet, hogy
"olyan nyomorék, hogy még ehhez sem ért, hova küldje.." és azt mondanám, hogy másra értettem, ha rákérdez. :)
Most mi esik ezen rosszul? Ne mondd már hogy te nem szoktál ilyesmit mondani családtagjaidról barátoknak, pl. "anyám tiszta hülye, már megint valami..."
Ha pedig még igaza is volt a szilánkkilökődéssel, akkor a "sötét" jelzővel is igaza volt. Neked hogy esne ha valakit meg szeretnél nyugtatni mert feleslegesen aggódik, de nem hisz neked?
Igen, mondta hogy szerinte szilánktól fáj a fogam helye, ami kilökődik. Ugyanis ő fogtechnikus csak nem akartam ebbe belemenni, de aztán azt mondta hogy épp bejött hozzá valaki ugyanezzel a problémával és ezt írta le, csak valaki másnak. Mindegy biztos hogy ez is hazugság, csak én még reménykedek hogy lehet hogy tényleg másnak mondja. De ez nagyon valószínűtlen.
Ilyen csalódást még sosem éreztem, úgy érzem sosem fogok rá tudni úgy nézni mint ezelőtt.
Vagy meg kéne bocsájtanom?
#1 vagyok: Persze, mindent rá lehet mindenre fogni.. azért mert éppen bejött valaki, mert éppen eszembe jutott valaki, mert éppen....x100.
De az igazság az, ha annyira f**za csaj lenne anyukád testvére, akkor ezt neked pötyögi, hogy hát "jányom, fogtechnikus vagyok.. értek ehhez...hidd el, ez lesz gond.. ne legyél már sötét!" .. ennek így megint más hatása van. Ez így oké, még viccelődve is elfogadható, hogy valószínüleg az agyára megyek már az aggódásommal.
Nem pedig így, hogy valakinek megírja, aztán meg letagadja gyorsan egy hazugságot gyártva mellé, hogy te érted félre.
Hányok az ilyen kétszínű emberektől. Tökmindegy,hogy rokon vagy sem.
Megpróbálnám kívülről nézni a történetet. Az ember olyan, hogy többnyire nem mondja meg a rokonának szemtől szemben, hogy sík hülye, sőt a páciensnek sem szokás mert a társadalom elvárja, hogy kedves legyél másokkal. Ha elmondja neked akkor ugyanígy megsértődtél volna.
Ha valaki beteg akkor megváltozik az énképe és képes túlgondolni dolgokat. Várd meg amíg meggyógyulsz, lenyugszanak a kedélyeid és utána tervezgess "szakítást" addig fölösleges ezen gondolkozni mert lehet, hogy baromi idegesítő voltál csak neked nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!