Azt hiszem ennek a kapcsolatnak vége, ti is így tennétek?
anyukám testvérével és családjával nagyon jó a viszonyom, sokat vagyunk együtt, sokat megyek át, nagyon sokat nevetünk. Tegnap történt egy olyan dolog, hogy messengeren beszéltem anyukám testvérével, kérdezte mi a helyzet a fogammal, amit pár napja fájlalok mert kihúzták. Elkezdtem panaszkodni hogy nagyon fáj, az orvos nem veszi fel a telefont, elegem van , stb. Erre 2 perc múlva jön egy üzenet: csak egy szilánk lökődik ki az ínyéből, de olyan sötét hogy nem érti meg. Ezt az üzenetet másnak írta csak véletlenül nekem küldte el. Amikor kérdeztem letagadta, azt mondta ezt egy ismerőséről írta valaki másnak.
Nagyon rosszul esik, ti most mit tennétek?
Hát #1 azt hiszem igazad van.
Amúgy nem is abban kételkedtek hogy szilánk van a fogamban, csupán rám írt, kérdezte hogy vagyok, én meg panaszkodtam hogy nagyon fáj, és az orvos leszarja a fejem, nem veszi fel nem hív vissza, pedig valami probléma van a számban az biztos. Lehetséges hogy azért lett ideges mert ő ajánlotta az orvost. De ez mindegy is, ezek részletkérdések.
Amúgy mondtam neki hogy ha tisztázni szeretné a kérdést akkor mutassa meg azt a beszélgetést akinek szánta ezt. Mert ez egy szelete csak annak a beszélgetésnek. Azt mondta majd átküldi de most nem ér rá. Erre kiváncsi leszek.
Szerintem itt a kérdeőnek nem az a legfőbb baja, hogy "lestöltezte" a rokona, hanem , hogy a "szemébe" együttérzett és a háta mögött irogatott ilyeneket.
Azért lássuk be, hogy ez sem túl korrekt viselkedés, ha tényleg annyira jóban vagyok valakivel nem pofázok összevissza ilyesmit a háta mögött.. Vagy?
1-es voltam.
Bocsi akkor az utolsó előttinek!
#1 koszonom az egyutterzesedet!!!
Lehet, hogy rosszul esne, de biztosan nem szakítanám meg ezért a kapcsolatot.
Nyilván segíteni akart (ért is hozzá) és már unta, hogy panaszkodsz. Előfordul az ilyen, az embernek néha nincs elég türelme mások problémáihoz, főleg, ha folyamatosan mondják.
Gondolom, azért tagadta le, mert nem akart megbántani.
Ilyenért nem kéne megszakítani a kapcsolatot.
Előfordul az ilyen, lépjél túl ezen.
Kérdező, szerintem az a beszélgetés nem fog előkerülni... majd pár nap múlva ha felhozod, akkor annyit fog rá mondani, hogy már kitörölte. Én nem is kérdeznék rá már amúgy. Csak annyit tennék, amit írtam fentebb, így kb kiegyenlíted a mérleg nyelvét.. ha ő így.. te is így.
Én jártam már hasonlóképpen más ügyben és nekem is rosszul esett. Még azt sem mondhatom, hogy panaszkodtam, mert tényeket írtam le az illetőnek. (csak arról nem tehettem, hogy a tények nem tetszettek az illetőnek) Rájöttem, hogy kb. ennyit lehet adni a szavára az egyénnek és a hab a tortára, hogy frankón ennyit a diszkrécióról, hogy az én problémám mással beszéli meg ilyen stílusban a hátam mögött.
Az, ha valakivel jóban vagyok és közel áll hozzám, a másik felet sem jogosítja fel ugye arra, hogy így álljon hozzám és az éppeni problémámhoz..legfőképp, ha ő érdeklődik, hogy vagyok.. Ugye többiek? Vagy igen? Aki úgy érzi, hogy igen, feljogosítja, azoknak csakis ilyen barátot, és rokont kivánok a környezetébe, akik a szemetekbe mosolyognak, együttéreznek, de egymás közt meg mondják "ez de hülye bmeg.."
1-es voltam.
17: Nyilván úgy gondolja, hogy az a legkisebb rossz, ha azt mondja, hogy nem neked írta. Ha nem érdekelnéd, akkor simán a képedbe vágná, hogy sötét vagy. De nyilván fontos neki, hogy mit gondolsz róla.
Ha meg fogtechnikus akkor akár még el is képzelhető, hogy valóban másnak írta, mert akár több mindenkivel is beszélhet ilyen dolgokról egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!