Szerintetek is úgy viselkedem az anyósoméknál mint valami "elkényeztetett királykisasszony"?
Én eddig szerettem, hozzájuk járni, mert látszólag mindig nagyon szívesen láttak minket. Az anyósom istenien főz, olyan kajákat szokott csinálni, hogy leesik az állam. Mindig szoktunk közös családi programokat csinálni, és általában engem kérdeznek, hogy hova szeretnék menni. Mindig mondják, hogy bármi van szóljak. Szóval én így is szoktam tenni. Nem vagyok túlzottan beszédes, ezért nem dumálok bele mindenbe, de mondjuk azért szólni szoktam, hogy ha 30 fokra van tekerve a fűtés és már rosszul vagyok, vagy ha mondjuk Éjjel nappal Bp. megy a tévébe, hogy felőlem nézzék, de akkor én távozok a szobából, esetleg akkor is ha túl hangos a kocsiba a zene, vagy ha mindketten mellettem cigiznek és rám fújják a füstöt, mert én nem dohányzom és nagyon idegesít.
Aztán tegnap az egész családi veszekedés abból indult, hogy a párommal ugrattuk egymást, hogy milyen figyelmetlen vagyok hulla fáradtan, a drága mama meg kihallgatta. Nem tudta, hogy mi csak hülyülünk és elkezdett veszekedni velem, hogy miért nem figyelek az ő kis fiacskájára és egyébként is teljesen elvagyok itt kényeztetve, úgy ugrálnak, ahogy én fütyülök, úgy viselkedem itt, mint valami elkényeztetett királykisasszony, úgyhogy a minimum az, hogy viselkedjek normálisan. (Egyébként a belemet kidolgozom, nem csoda, hogy néha elfáradok és már csak mikrós pizza az ebéd). És én amúgy sem kértem soha, hogy ugráljanak körbe. Szerintetek igaza van?
25N
Köszönöm a válaszokat, sokatoknak igaza van. Az igaz, hogy sokszor eléggé el tudom játszani a hattyú halálát, ha valami bajom van, de mondjuk bunkón soha nem szóltam hozzájuk. A tv-s dolog az Éjjel nappal bp-vel meg csak egy példa volt, de mindig az van hogy behívnak minket filmet nézni, aztán ha reklám van elkapcsolják valami szenny műsorra, és mire visszakapcsolják már régen megy a film. Én meg megmondtam, hogy bocsi de nem szeretek részletekben filmet nézni, szóval akkor vagy nézzük végig, vagy mondják meg hogy nem kíváncsiak rá, és akkor kimegyünk a párommal és csinálunk valami mást.
Jah és még annyi, hogy nem lakunk velük együtt. Általában két-három hetente látogatjuk őket. Ők ragaszkodtak hozzá, hogy mindig mi menjünk, mert messze lakunk egymástól és nem szeretnek utazni.
Engem most le fognak pontozni, de nem számít.
Kérdező, ha te amiatt számítasz nyafkának és királylánynak, mert szólsz, ha ketten is rád fújják a füstöt (amivel rombolják az egészséged), vagy hogy túl hangos a tv vagy meleged van, akkor nem veled van a gond.
Ha olyan dologért szólnál, ami nem az egészségről, általános komfortérzetről szól, az más tészta lenne.
Nézd, 25 éves vagy, nem oszthat ilyen módon ki senki. Nincs igaza a pasid anyjának. És nem is teheti meg.
A tenyeres talpas parasztasszony anyós meg alkesz após mellett, én is valami kis hercegnőnek látszom.
Mivel nem szeretem őket, kerülöm a találkozást amennyire lehet.
Kellene a francnak a főztjük, ami nem ízlik, meg a programjaik ami amúgy nincs is.
Tartsd magad távol tőlük te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!