Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kell ebből minden áron...

Miért kell ebből minden áron "ügyet" csinálni?

Figyelt kérdés

Elvállaltam, hogy segítek az unokatesómnak a német nyelvtanulásban. Külföldre akar menni, de a hallás utáni értése valami gyalázat. Elvállaltam, mivel úgysem beszéltünk éve óta, és érdekel, hogy hogyan megy a sora.

Viszont az anyjától kezdve az szüleimen át úgy kezelnek minket, mint ha szexelni járna fel.

Szeptember.októberbe lesznek a vizsgái, és anyám azt mondta: De jó, akkor már nem sokáig jár fel hozzá az az alak.

Lezsibbadtam!

(Emberileg nagyon rendes srác, de távolról sem a zsánerem.)

2016. aug. 17. 14:42
 1/5 anonim válasza:
100%
Jézus máriám!! Mondd meg a fiúnak a szüleinek illetve a tieidnek hogy csak a nemet nyelvtanulásban segítesz neki,és nem szex órákat adsz neki! Ha nem hiszik el akkor meg mondd neki h menjen be a szobádba vagy épp ahol segítesz neki,és akkor üljön ott veletek!😂😂 ...basszus kész vicc ha már egy csaj meg egy pasi egy légtérben vannak és ráadásul unokatesók h a szülők rögtön rosszra gondolnak,hogy a szex!
2016. aug. 17. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Anyadek irtozatosan hulyek. En alaposan kiosztanek minden okoskodot a helyedben.
2016. aug. 17. 15:02
 3/5 A kérdező kommentje:

1: Tudják. Eleve anyám hozta fel.

2: Tudom. Már megtettem,de úgy tűnik nem voltam számukra túl meggyőző.

2016. aug. 17. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Menjetek el otthonról tanulni.
2016. aug. 17. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Elég aberrált szüleitek vannak, hogy ilyesmi egyáltalán az eszükbe jut.
2016. aug. 17. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!