Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit tennétek a helyünkben?

Ti mit tennétek a helyünkben?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Októberre tervezzük az esküvőt. Nagynéném egy néger csávóval él együtt. Tegnap mondtam neki hogy a párját nem hívjuk meg ugyanis a viselkedése miatt nem làtjuk szívesen. Erre meg kikelt magából hogy a párja nélkül ő nem jön. A nagynénémet meg nagyon szeretném ott látni. Az esküvő amúgy meg egy kis szűk családi ceremónia és utána vacsora lesz. Max 50 személy

2016. aug. 1. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne mossuk már össze a dolgokat! Az, hogy fekete, önmagában nem lehet ok a távoltartásra. Ha nem tud viselkedni, az igen, de ennek semmi köze a bőrszínhez, a "fehérek" között is van ilyen.

De mivel nem írtad le, hogy pontosan mi is a bajod vele, hogyan viselkedik, így a kérdésedből kicsit az cseng ki, hogy csak a bőrszínével van bajod. Írd le, hogy mire gondolsz, mi miatt nem látnád szívesen!

2016. aug. 9. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell itt terelni.

Miért ne lenne pont elég indok az, hogy fekete? Elég. Tessék békén hagyni a kérdezőt!

Az esküvői fényképére nem illik, ennyi. Nem illik a családba és kész.

Amerikában pont a feketék nem hívják, sőt szóba sem állnak az olyan feketével, akinek fehér felesége (!) van. Szégyennek tartják, hogy egy fehér és kimondják ahogy gondolják, hogy milyen nőt vett el.

Csak mi fehérek nem tudjuk, mi a rend, hogy hova tartozunk? Nagy baj.

2016. aug. 9. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:

A világ legkétségbeejtőbb hibája az általánosítás. Amibe beleesel te, meg az általad említett feketék, akik szerint szégyen fehér nővel házasodni

2016. aug. 9. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:

"A világ legkétségbeejtőbb hibája az általánosítás."

Szerintem, nem.

Szerintem inkább a hazugság. Akármilyen okból.

2016. aug. 9. 22:27
 15/16 anonim válasza:
A válaszodban éreztem egy csekély rasszizmust -, remélem tévesen -, de ha az a problémátok vele, hogy afroamerikai, próbáljatok meg ettől eltekinteni a családi békesség megőrzése érdekében. Ha valóban a viselkedése okoz gondot, esetleg próbálj beszélni a nagynénéddel, hogy mindkettejüket szívesen látjátok, ha előtti kicsit beszélget a párjával. :)
2016. aug. 16. 00:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy "afroamerikai". Azt mondta, hogy néger.
2016. aug. 16. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!