Ti mit tennétek a helyünkben?
Ne mossuk már össze a dolgokat! Az, hogy fekete, önmagában nem lehet ok a távoltartásra. Ha nem tud viselkedni, az igen, de ennek semmi köze a bőrszínhez, a "fehérek" között is van ilyen.
De mivel nem írtad le, hogy pontosan mi is a bajod vele, hogyan viselkedik, így a kérdésedből kicsit az cseng ki, hogy csak a bőrszínével van bajod. Írd le, hogy mire gondolsz, mi miatt nem látnád szívesen!
Nem értem, miért kell itt terelni.
Miért ne lenne pont elég indok az, hogy fekete? Elég. Tessék békén hagyni a kérdezőt!
Az esküvői fényképére nem illik, ennyi. Nem illik a családba és kész.
Amerikában pont a feketék nem hívják, sőt szóba sem állnak az olyan feketével, akinek fehér felesége (!) van. Szégyennek tartják, hogy egy fehér és kimondják ahogy gondolják, hogy milyen nőt vett el.
Csak mi fehérek nem tudjuk, mi a rend, hogy hova tartozunk? Nagy baj.
A világ legkétségbeejtőbb hibája az általánosítás. Amibe beleesel te, meg az általad említett feketék, akik szerint szégyen fehér nővel házasodni
"A világ legkétségbeejtőbb hibája az általánosítás."
Szerintem, nem.
Szerintem inkább a hazugság. Akármilyen okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!