Mit tehetek ilyenkor? 😥😥😥
Figyelt kérdés
Na szóval anyukám új barátjának a fia (7hónap van közöttünk a fiával)és elèggè tetszik nekem,szerelmes vagyok..ès szerintem ő is valahogy így èrez..De itt a csavar h már most is mostoha tesómnak mondhatom ès az milyen már h a mostoha tesóm tetszik (semmi vèrkapcsolat nincs ès nm lakik velünk) de milesz ha a szüleink összeházasodnak? !!HA!! Úgy méginkább a tesómnak mondhatom. felehtebi nm tudom😨😨2016. júl. 27. 22:18
11/11 anonim válasza:
Nem nem a rokonod. De van rá esély, hogy a szüleiteknek lesz egy gyereke? Mert az mind a 2-töknek a tesója lesz. És szerintem úgy kicsit gáz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!