Családon belül éttermbe meghívott ebédre mindenki maga fizeti a sajátját és gyereket ne vigyünk. Ti elmennétek így?
#9 ugyan ezt mondtam a fèrjemnek.
Ne hasonlítsuk össze a kettő dolgot.
Mondtam ha akar akkor menjen mert a testvére stb, de én így a gyermekünk nélkül nem megyek.
Én se mennék. Ha zavarja a gyerekek jelenléte, nem kell családi bulit tartani, pláne, ha még ara se telik, hogy megvendégelje a meghívottakat. Bőven elég a két keresztszülő, és akkor tényleg csak az ő gyerekükről szól a történet.
Félreértés ne essék, nem szorulok ingyen ebédre, még az angolos megoldással se lenne különösebb bajom, ha nem ez lenne az indoklás.
meghív, de fizesd te az ebédedet? Ilyen alapon én bárkit meghívok a karib-szigetekre....
Az meg tényleg nonszensz, hogy ne vidd a gyermeketeket, mert mi van, ha sír... csendben kérdezem csak: és ha az ő gyerekük sírdogál majd a keresztelés közben? Vagy az nem gond, hiszen róla szól ez a nap?
A ti gyereketek következő szülinapjára te is úgy hívd meg őket, hogy a babát hagyják otthon, elvégre most a tiétekről szól a nap.... talán akkor majd észbe kap, mekkora butaságot kért :)
Meghív a keresztelőre, elvárja gondolom a kis arany nyakláncocskát vagy hasonlót ajándékként, de a te gyereked ne vidd és az ebédet fizesd magad?
Tudod mikor mennék el...
Engem alapvetően nem az zavarna, h a saját fogyasztásomat ki kell fizetni, hanem, mi az, h egy keresztelőre nem vihetem el a saját gyerekemet? Ez nem egy temetés, vagy diplomaosztó, vagy esküvő, itt maga az ünnepelt is, ha gondol egyet, torkaszakadtából visít...
Nesze neked családi ünnep :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!