Baj, ha azért segítek, hogy később nekem is segítsenek?
A rokonaimrol van szo... unokaocsem masik suliba fog jarni szeptembertol, es nekem kell majd minden nap atkiserni a sulibol a magan tanodaba. 1 oram fog elmenni ra minden nap, sot, a rohadt nehez taskajat is cipelhetem majd, mert ehhez van hozzaszoktatva.
Kulonosebben nem kedvelem se ot, se a csaladjat, de mas megoldas nincsen, viszont nagynenem mar pedzegette, hogy majd szivesen vigyazna a majdani gyermekemre neha napjan. Ez fontos lenne, mert se az en reszemrol, se a parom reszerol nincsenek nagyszulok, akikre ra lehetne majd bizni a gyermeket.
Rosszul kellene ereznem magam vagy nem baj, ha ilyen gyakorlatias a felfogasom?
23N
Én sem tartom valószínűnek, hogy majd vigyázgatni fog a gyerekedre, addigra bőven elfelejtődik a dolog.
Amúgy én biztos nem cipelgetném a kölök táskáját. Hány éves?
Azt nem mondanám, hogy baj, de hülyeség. Tényleg annyi minden történhet. Én is ígérgetnék mindent, pláne meg nem született embereknek.
Egy órát nem baszarintanék el az életemből per nap, a táskáját meg még úgysem cipelném, ki a tököm ő.
ohhh... ez a pedzegetek valamit, csak segíts ingyen... na ez a tuti bukó.
Bocs, de így van. És ez nem rokonság kérdése. a korrekt emberek nem pedzegetnek jövőbeni dolgokat, hanem konkrétan megbeszélik, minek a fejében segítesz, ha kérnek valamit.
A jövő messze van... én nem számítanék inkább visszasegítésre évek múlva. De ha mégis, majd akkor örülhetsz neki.
Amúgy nyugi, a barátait mindenki megválogathatja :) ott nem utalgatás van, és működnek a dolgok.
Nem ennek kapcsan mondta nagynenim, hogy vigyazna majd a gyerekemre, hanem akkor emlitette, amikor mondtam neki, hogy emiatt felek gyereket vallalni, a munkahely nem toleralna a gyerek betegeskedeset stb. Szoval nem errol van szo. :)
En sem baszarintanek el erre napi egy orat a zarovizsgaim es a diplomamunkam mellett, de sajnos nincs mas ember a feladatra. Maximum a mamam lenne meg, aki egybkent is allandoan vigyaz a gyerekre, de mostanaban nagyon legyengult mar szegeny. :(
Egyebkent 10 eves a kolyok. Szerintem amugy erosebb is mar nalam, majdnem olyan magas, mint en (165 cm), raadasul nehezebb nalam. Jobb is lesz, ha o cipeli a taskajat. :D
"Ja, nem is ertem, miert nem szalad haza Pestrol videkre a nap kozepen, hogy atkiserje a gyermeket a tanodaba... ezt melyik munkahelyen engednek meg, ha nem ersz vissza fel-1 oran belul? "
És gondolod, hoyg a TE gyereked miatt hazajönni Peströl, ha vigyázni kell rá?
Gyakorlatiasság?
Kérjél pénzt a kíséretért (Napi rendszerességnél ezt már nem szívességnek hívják szerintem).
Nyiss egy számlát és tedd be rá a pénzt, hagy kamatozzon. Amikor neked is megszületik a gyereked, elköltheted bébiszitterre, így a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!