Baj, ha azért segítek, hogy később nekem is segítsenek?
A rokonaimrol van szo... unokaocsem masik suliba fog jarni szeptembertol, es nekem kell majd minden nap atkiserni a sulibol a magan tanodaba. 1 oram fog elmenni ra minden nap, sot, a rohadt nehez taskajat is cipelhetem majd, mert ehhez van hozzaszoktatva.
Kulonosebben nem kedvelem se ot, se a csaladjat, de mas megoldas nincsen, viszont nagynenem mar pedzegette, hogy majd szivesen vigyazna a majdani gyermekemre neha napjan. Ez fontos lenne, mert se az en reszemrol, se a parom reszerol nincsenek nagyszulok, akikre ra lehetne majd bizni a gyermeket.
Rosszul kellene ereznem magam vagy nem baj, ha ilyen gyakorlatias a felfogasom?
23N
elso, igazábol ez ugy van, hogy jo tett helyébe, jot ne várj.
kérdezo..én ilyenre nem alapoznék, hogy majd o néha-néha fog vigyázni a (még meg nem szuletett) gyerekemre.
A saját gyerekét nem viszi el a suliba, de a tiédre majd vigyázni fog?...
A gyakorlatias gondolkodással nincs baj, de én sem számítanék a viszonzásra tőle.
Ja, nem is ertem, miert nem szalad haza Pestrol videkre a nap kozepen, hogy atkiserje a gyermeket a tanodaba... ezt melyik munkahelyen engednek meg, ha nem ersz vissza fel-1 oran belul? Oke, nem tudhattad, de baromi messze dolgozik. :(
Teljesen normalis ember egyebkent, nem az a fajta, akit "emlekeztetni" kell.
" Mondd mért baj az
Ha ember maradsz
Ha mindenből ami kell elveszel, de ha kell
Mindenből adsz "
\ Tankcsapda \
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!