Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy éljem túl a családi...

Hogy éljem túl a családi összejöveteleket?

Figyelt kérdés

Most hétvégen lesz a párom unokahugának a ballagása és minket is meghivott, de engem utál a párom családja. A nagypapa folyamatosan bántó megjegyzéseket tesz a külsőmre (van 1 heg az arcomon, 7 évesen megégett. Akármikor meglát közli, hogy rondább vagyok mint legutóbb. A család nagy része szóba se áll velem, ha odamegyek valakihez beszélgetni inkább lelép valami indokkal, aztán kinevetnek a hátam mögött, néha előttem is. Anyósjelölt ott fúr ahol tud, mert nincs diplomám, csak 1 virágboltom, és az ő fiának értelmiségi feleség kellene...

Mindezt akkor, amikor a párom nincs jelen, ha pedig elmesélem neki, akkor azt mondja, hogy beképzelem és csak hisztizek, mert engem mindenki szeret.

Hogy éljem túl ezeket a találkozókat?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv, Zita (26)

2016. jún. 17. 18:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ennél csak rosszabb lesz. Így akarod az életed leélni, hogy nemkívánatos személy vagy a családjában?
2016. jún. 17. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Jah persze, ezt bele kellett venni a kamuba, hogy mindenki bölcsész a családban, hogy azután most mindenki utálhassa a bölcsészeket, hogy büfé szakjukkal mindenkit pökhendien lenéznek.

Köszi, ennyit rólad. Nem vagy különb a nagyapádnál, volt kitől örökölni az általánosítást, és a mások lenézését alaptalanul. Remélem, tényleg kamu a kérdés.

Egy bölcsész...

2016. jún. 18. 01:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem mennék, vagy ha nagggyon muszáj, mennék, de nem hagynám magam, igaz én elég karakán vagyok:)

Nálunk hasonló a helyzet, engem sem fogadnak be igazán, párom pedig erőltetné hogy menjek, de minek, ha én ott csak hátul kullogok mindig?

2016. jún. 18. 07:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Én egy okért mennék csak el, hogy kiugorjon a nyúl a bokorból, és a páromnak is nyilvánvaló legyen mi megy a háta mögött. Komolyan vedd fel a beszélgetéseket, vagy amit művelnek.

A párod meg eldönti hogy reagál.

Mindenképp a pároddal kell tisztázni, mert ha hosszútávon együtt akarsz vele maradni, esetleg később családot alapítani, hidd el , úgy nem lehet, hogy ilyen családdal összejártok, vagy nincs tisztázva. De ha ő neki ez a természetes, könnyen rosszul járhatsz ha ottmaradsz.

De lehet hogy kiáll melletted egyből, stb, és akkor meg egy idő után úgyse lesznek ilyen családi összejövetelek, mert ő se fog olyan helyre menni, ahol utálják a választottját.

2016. jún. 18. 08:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én párom kiáll mellettem, s elhiszi azt, amit mondok neki. Megvéd a bántó sértésekkel szemben.

A rossebb lenne ilyen pasival, mint a tiéd.

2016. jún. 18. 09:49
 16/18 acelsziv ***** válasza:
75%
12: Ha már így bejelentkeztél: Mennyi most egy Big Mac menü nagy kólával és nagy krumplival?
2016. jún. 18. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Én túlélném, mert ott sem lennék. Boldog egyedülálló lennék, aki nagy ívben kerüli az ilyen beképzelt majmok társaságát. Vagy valaki olyannal lennék, aki képes nem hazudtolja meg a szavaimat és képes kiállni értem, ha kell.
2016. jún. 18. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:

A telefonodon van hangrögzítő, ugye? Akkor titokban fel tudod venni, amikor rólad mondanak rosszakat. Ne csak egyet, többet csinálj, hogy a párod higgyen neked.

Nálam ez bevált, de tényleg! Igaz, nálam nem párkapcsolati probléma volt, hanem a családdal. A nagyi halála után az egyik rokonnak a felesége magának követelte az összeget, mert neki "nagyobb szüksége" van rá, míg ő egyszer sem segített a nagyinak. És neki nincs beleszólása ebbe. El is mondtunk a bácsikámnak, de nem hitte el, mert a felesége erősen letagadta. Erre támadt egy ötletem: a telefonommal az asztal alatt, illetve a konyhában levő szekrény tetején vettem fel a szövegét. Le is játszottunk a bácsikámnak a felvételeket és elhitte! Jól ki is osztotta a nőt.

2016. jún. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!