Hogy éljem túl a családi összejöveteleket?
Most hétvégen lesz a párom unokahugának a ballagása és minket is meghivott, de engem utál a párom családja. A nagypapa folyamatosan bántó megjegyzéseket tesz a külsőmre (van 1 heg az arcomon, 7 évesen megégett. Akármikor meglát közli, hogy rondább vagyok mint legutóbb. A család nagy része szóba se áll velem, ha odamegyek valakihez beszélgetni inkább lelép valami indokkal, aztán kinevetnek a hátam mögött, néha előttem is. Anyósjelölt ott fúr ahol tud, mert nincs diplomám, csak 1 virágboltom, és az ő fiának értelmiségi feleség kellene...
Mindezt akkor, amikor a párom nincs jelen, ha pedig elmesélem neki, akkor azt mondja, hogy beképzelem és csak hisztizek, mert engem mindenki szeret.
Hogy éljem túl ezeket a találkozókat?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv, Zita (26)
Én ilyen közegbe nem mennék, de ha bármi mégis rávinne, hogy odamenjek sorbaállni lóf*ért, akkor a minimum, hogy visszaosztanék a beugató trottyosnak, meg mindegyik parasztnak.
Aztán letagadnám a paromnak mint ök teszik...
Tehát egy rakás gőgös majom a büfészakjával lenézi a két kezével dolgozót aki esetlegesen az ő fizetésük többszörösét is megkeresi.
Mellesleg ha a párod nem áll ki melletted még annyira sem hogy hitelt adjon a szavadnak akkor nem sok közös jövőt jósolok nektek.
Szomorú, hogy a párod nem hisz neked, és meghazudtol. 😢
Ên megmondanám a páromnak, hogy oda én nem megyek, ahol így bánnak velem...és ha a párod nem hisz neked, akkor nagyon gondold meg, hogy tényleg ilyen társat akarsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!