Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Küldött egy előkèt a 3 hónapos babámnak az egyik rokonunk azt mondta tiszta új, erre nèztem hogy oldalt szèt van szakadva mintha kutya rágta volna meg, ès nagy felirattal rajta hogy borravaló teljesen összefirkálva!! Hozzáteszem hogy tanult emberekről van szó, mi se a semmire vállaltuk a gyereket mindkettőnknek van rendes munkahelye, a gyereket nem járatom használt holmikba. Szerintetek jogosan vagyok megsèrtődve?

#rokon #baba #sèrtődès
2016. máj. 22. 15:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

a gyereket nem járatom használt holmikba

Kaptam használt dolgokat, el is fogadtam ès használjuk is.

legalább döntsd el, mint kamuzol ide...

2016. máj. 22. 17:58
 12/19 A kérdező kommentje:
A babakocsi alighasznált, a kiságy is, meg egy kèt apróság. A ruhái újak erre èrtettem hogy VANNAK használt dolgaink is amit elfogadtam ès használom is mit támadsz egyből?!
2016. máj. 22. 18:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Küldött? Postán, vagy valakivel átküldette? Nem lehet, hogy volt egy ilyen amit poénból kifiguráztak, de összekeverte azzal, amit neked szánt?

Rákérdeztél már nála?

2016. máj. 22. 21:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem keverte össze semmivel. Úgy küldette a szüleimmel akik jöttek hozzám, ès hoztak egy csomagot. Amikor nèztem mi ez teljesen ledöbbentem mert soha nem küldtek mèg semmit ès mèg egyik gyereket se látták. A nagy 8 èves. Utoljára olyan 15 ève beszèltem velük.
2016. máj. 22. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

1: én soha nem küldenék ilyet senkinek.

2: sajnállak ha ezen képes vagy berágni meg hisztizni. Dobt ki és kész, kit érdekel.

2016. máj. 22. 23:46
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
jaj én sógorom nejével jártam így,találtam egy "használt" drága, márkás rugdalódzott, látszott rajta hogy azért van kidobva, mert a gyerekre már rá se került(mielőtt ráadták volna valószínüleg megnőtt), ugyanis hordás jelei nem voltak a ruhán. Én persze mielőtt odaadtam volna neki kimostam.de persze jött a hiszti hogy használt és biztos bárányhímlős...lefárasztanak a csak új és szép emberek, mert minek? a baba úgyis hetek alatt kinövi a drága új ruhát...
2016. máj. 23. 09:58
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem jogos. Még nagyon rászoruló mélyszegény embernek sem küldenék ajándékba szanaszét firkált és szakadt előkét... nem azzal van a baj, hogy használt, de ez így nettó bunkóság.
2016. máj. 23. 10:24
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy használt hanem maga az írás meg a benti kutyájuk játszott vele ès az szaggatta szèt az oldalát
2016. máj. 23. 12:03
 19/19 kovpet ***** válasza:
39%
Küldd vissza nekik, hogy köszönöd, de már van egy ugyan ilyen és nem kell kettő :)
2016. máj. 23. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!