Állítólag a fiúk az anyjukra, lányok az apjukra hasonlítanak jobban (külsőleg). Nálatok bevált ez?
Én lány vagyok és tényleg inkább apukám..
Nálatok hogy van ez?
Én inkább vegyesen mindkettejükre, talán valamennyivel jobban anyára, mert a fejformámat tőle örököltem, és ugye ez az, ami legjobban feltűnik az embereknek elsőre. :D
De pl. az orromat nem tudom hova tenni, mindhármunknak teljesen eltérő orraink vannak, abszolút nem hasonlítanak.
Én anyára hasonlítok kívül, apára belül :)
25/N
Én inkább azt figyeltem meg, hogy -- nemtől függetlenül -- ahol két gyerek van, ott az idősebbik az apjára, a fiatalabbik az anyjára hasonlít. Persze ismerek néhány kivételt is (pl. olyan családot, ahol a te szabályod érvényesül, tehát a lány az apjára, a fiú az anyjára hasonlít, és a fiú az idősebb) . Ahol több gyerek van, ott ez nyilván nem ennyire egyértelmű, és legtöbbször az ikreknél sincs ilyen.
Mi ketten vagyunk lányok, a nővérem kiköpött apám, csak nőben, én meg valósággal anyám klónja vagyok. Egymásra nem is hasonlítunk...
Hááát...
Hajszín: anyáé sötétszőke volt fiatalkorában, apáé középbarna, én meg pont a kettő között vagyok, világosbarna hajjal :D
Szem: anyáé, tök ugyan olyan alakja van
Szemszín: anyáé, szexi kék szemem van ;-P
Orr: apáé
Arc: mindkettő, de inkàbb apáé
Testalkat és magasság mindkét szülőmnek magas vékony, szóval arról nem nyilatkozhatok :"D
Szerintem a gyerekek mindkét szülőre hasonlítanak, egyértelmű, hogy miért...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!