Szüleim igazságtalanok a férjemmel, mit tehetnék?
Nővérem válik. A férje megcsalta 12 év házasság után, van három gyerekük, elég csúnya a helyzet. Szüleim eléggé kiborultak, amit megértek, én is nagyon sajnálom a tesómat. De!
Amióta, durván egy hónapja, ez kiderült, a szüleim a férjemmel is máshogyan viselkednek. Hűvösebbek, nem is nagyon szólnak hozzá, és teljesen úgy viselkednek, mintha azt várnák, ő mikor fog megcsalni és elhagyni engem. Férjem azt mondja, adjak neki időt, de látom, hogy őt is bánja. Sokat találkozunk, a kisfiunk nagyon szereti a nagyszülőket és viszont, így elkerülhetetlenek a súrlódások. Próbáltam már anyámnak felhozni a témát, hárított, azt mondta, senki nem lát a jövőbe, én se tudhatom, mi lesz velünk. Gyűlölöm látni, ahogy méregetik a férjemet, csak mert sógorom szemét volt a nővéremmel. Mit tehetnék?
Mindenkinek van hibája, ahogy a szüleidnek is.
Ilyen korban nemigen lehet hatni senkire ész érvekkel.
Vagy kivárod, hogy változzon a dolog, vagy elfogadod őket ilyen szűk látókörűnek.
Gondolom nem az a helyzet, hogy férjedet félreérthető helyzetben meglátták, de téged nem akarnak elszomorítani és nem mondják el neked, csak némán tüntetnek a férjed ellen.
Engem ez annyira nem érdekelne, mert a ti kapcsolatotokon ez nem ront, vagyis nem szabadna rontania.
A többi annyira nem életbe vágó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!