Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szüleim igazságtalanok a...

Szüleim igazságtalanok a férjemmel, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nővérem válik. A férje megcsalta 12 év házasság után, van három gyerekük, elég csúnya a helyzet. Szüleim eléggé kiborultak, amit megértek, én is nagyon sajnálom a tesómat. De!

Amióta, durván egy hónapja, ez kiderült, a szüleim a férjemmel is máshogyan viselkednek. Hűvösebbek, nem is nagyon szólnak hozzá, és teljesen úgy viselkednek, mintha azt várnák, ő mikor fog megcsalni és elhagyni engem. Férjem azt mondja, adjak neki időt, de látom, hogy őt is bánja. Sokat találkozunk, a kisfiunk nagyon szereti a nagyszülőket és viszont, így elkerülhetetlenek a súrlódások. Próbáltam már anyámnak felhozni a témát, hárított, azt mondta, senki nem lát a jövőbe, én se tudhatom, mi lesz velünk. Gyűlölöm látni, ahogy méregetik a férjemet, csak mert sógorom szemét volt a nővéremmel. Mit tehetnék?

2016. márc. 4. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
mondd meg anyukádnak,hogy ezzel a logikával az apukádat is kezelje fenttartásokkal..
2016. márc. 4. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
+1 az elsore.
2016. márc. 4. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Igazat adok az elsőnek! Én valószínűleg felhívnám a figyelműket hogy ha nem változtatnak ritkázni fogjuk a találkozásokat!
2016. márc. 4. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell haragot tartani, de tudniuk kell, hogy kiállsz a férjed mellett. Mondd el nekik szépen, hogy szóljanak, ha úgy érzik, hogy tudnak a férjeddel rendesen viselkedni, és akkor mentek hozzájuk szívesen, de addig nem.
2016. márc. 4. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az első tanácsa tényleg nagyon jó! Kedvesek vagytok, hogy válaszoltatok, köszönöm!
2016. márc. 4. 20:51
 6/7 acelsziv ***** válasza:
100%
Elég elmebeteg dolog egy férfi viselkedlse után az összeset egy kalap alá venni. Állj ki a éfrjed mellett és ne engedd elterelni a szód. Mondd meg nekik, hogy akkor hőbörögjenek, ha tényleg megcsal téged a párod. De ezzel a viselkedésükkel csak a családot züllesztik szép, ami gusztustalan dolog.
2016. márc. 5. 06:51
 7/7 anonim ***** válasza:
17%

Mindenkinek van hibája, ahogy a szüleidnek is.

Ilyen korban nemigen lehet hatni senkire ész érvekkel.

Vagy kivárod, hogy változzon a dolog, vagy elfogadod őket ilyen szűk látókörűnek.

Gondolom nem az a helyzet, hogy férjedet félreérthető helyzetben meglátták, de téged nem akarnak elszomorítani és nem mondják el neked, csak némán tüntetnek a férjed ellen.

Engem ez annyira nem érdekelne, mert a ti kapcsolatotokon ez nem ront, vagyis nem szabadna rontania.

A többi annyira nem életbe vágó.

2016. márc. 11. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!