Most Áprilisban lesz az esküvő, akkora baj ha nem hívom
el szerintetek is?
Elég vacak dolog egy táncikálós esküvőre pár nélkül menni. Én voltam olyan szituban, hogy csak engem hivtak, és a párom nélkül mentem, hát nem éreztem jól magam. A ballagás az más, az nem táncikálós, mulatozós, hanem egy ebéd, és kész.
2016. febr. 27. 00:30
32/36 A kérdező kommentje:
Elég szar unokatesónkal is meg keresztanyánkal is viszony.keresztapu miatt jönnek mert ujra összejöttek.nemhiszem,hogx az idegen nem tudtunk róla barátnak ott lenne a helye.szerintünk.
Túl van már ez tárgyalva. Régóta világos, hogy nem érdekli ōket, hogy érzik majd magukat a vendégek. Én is voltam már olyan esküvōn, ahol ez nem volt szempont, meg olyanon is, ahol nagyon fontosnak tartották, hogy jó legyen a vendégeknek. A vendéglátó dolga, mit szervez.
2016. febr. 27. 18:52
Szeretem az ilyen kérdéseket, amik csak azért lettek feltéve, hogy megnyugtassák a kérdezőt, hogy nem is olyan bunkóság amit csinál. Hát pedig az. Mondhatod, hogy nem is tudtatok a csávóról, amíg nem mondta a nagyi, de az semmit nem számít, mert mondta a nagyi és most már tudtok a csávóról. Bár eleve nem nagyon láttam még olyan esküvői meghívot, amin ne az állt volna, hogy "önt és családját" vagy "önt és párját", tehát elvileg azon se kellett volna meglepődni, ha ismeretlenül megjelenik a pasas az unokatestvér oldalán. Az miért akkora baj amúgy, hogy még nem ismeritek? Az esküvőn nem lesz alkalom beszélni vele pár mondatot és megismerni? Ennyire antiszociálisak vagytok? És az meg egyáltalán miért lényeg, hogy fél éve vannak együtt? Mennyi az az együtt töltött idő, ami után már meg lehetne hívni? Az anyagi okokra hivatkozás meg nevetséges, ennyire nem lehet kiporciózni a kaját egy esküvőn.
2016. febr. 27. 21:17
Még annyit kérdeznék, hogy ha ennyire utáljátok az unokatestvért, akkor ő miért van meghívva? Nem az lenne a logikus, hogy akivel nem vagy jóban az nem jön el, és akkor az se probléma, hogy hozza-e a pasiját vagy sem? Tényleg olyan szaga van az egésznek, hogy direkt akarsz kiszúrni a csajjal.
2016. febr. 27. 21:20
Gondolom az unokatestvér is azért megy mert a szülei "xy és kedves családja" módon lettek meghívva, amibe az otthon lakó lányuk is beletartozik.
Szerintem nem bunkóság nem meghívni. Nem kell itt epéskedni hogy nem érdekli a kérdezőt a vendégek hangulata... Kezdjük azzal miért kéne mindenáron táncolni és miért kéne kizárólag a saját párjával táncolnia? Ha nem csak egy vacsora lesz alapból, vagy ilyesmi. Egy fél éves kapcsolat, amiről nem is hallanak, mert azért hagyjuk már, hogy a nagymama egyszer megemlítette, minimum bemutathatta volna fél év alatt a csaj, ha kicsit is számít. Nem is feltétlen a pénz.. bár írta kérdező hogy igenis tud számítani... de ha valakinek nincs ott keresnivalója (már az unokatestvért se értem ebből a szempontból) minek legyen ott? Ha gyerekként hívnának nem párral mennék. Na meg a másik, hogy alapból rühellem az ilyen eseményeket úgyhogy sehogy sem mennék. Amúgy a csaj biztos menni akar? :D
2016. márc. 8. 18:21
Kapcsolódó kérdések: