Most Áprilisban lesz az esküvő, akkora baj ha nem hívom el szerintetek is?
Akkor az uncsitesó sem megy szerintem.
Minek menne?
Eggyel több adagot kellene fizetnie a bosszúálló családnak...
"soha nem láttuk,nem ismerjük"
Akkor miért hülye gyerekezed le?
Magadat minősíted. És nem pozitív irányban.
én elég sok esküvőn voltam már életemben. ha hívtak, akkor mindig úgy,hogy akinek van párja, azt is meghívták. nyilván 1-2 hónapos kapcsolatot én sem vittem el sosem esküvőre. de ha már együtt vagyok valakivel x éve, akkor el sem mennék,hogyha őt nem hívják meg.ez ugyanúgy igaz ballagásra is.. egyikőtök vőlegényét/párját sem hívták meg, pedig komoly kapcsolat volt. ez szerintem elég gáz. ilyen helyzetben én sem hívnám meg a pár hónapja ismert barátját, akit személyesen még nem is ismertek. ha megsértődnek rajta, hát akkor mondjátok,hogy ők is csinálták már ezt korábban, pedig ott komolyabb kapcsolat volt.
másik dolog,hogyha tesód esküvője, akkor neki kell eldönteni, nem neked.
Mindenki érti szerintem az álláspontokat, csak van, aki egyetért veletek, van, aki nem. Ezen nem kell megsértődni, de készülj fel rá, hogy nem csak itt, de az egész rokonságodban, baráti körödben, az unokatesód ismeretségi körében is valószínűleg megosztott lesz a vélemény ebben a kérdésben.
Sokan lesznek rólatok rossz véleménnyel, amiért nem hívjátok meg a lány partnerét, vagy amiért kivételeztek egyesekkel, és bizonyos vendégeknek megengeditek a plusz egy főt, másoknak meg nem. Ha ennyire utáljátok ismeretlenül is azt a fiút, akkor persze nem kell meghívni, de mérlegelni kell azt is, hogy nem egy embert sértetek meg ezzel, lehet, hogy másnak is meglesz rólatok a véleménye.
Ezt nem értem, korábban azt írtad, hogy vannak olyan meghívottak, akiket a partnerükkel együtt hívtatok meg. Vagy minden rokon, barát egyedül jön, senki sem viheti a párját?
Ebbe én már teljesen belezavarodok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!