Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most Áprilisban lesz az...

Most Áprilisban lesz az esküvő, akkora baj ha nem hívom el szerintetek is?

Figyelt kérdés
Most Áprilisban lesz testvérem esküvője,és mamám szerint rosszul fog esni keresztanyánknak meg (mamának is gondolom rosszul esik mivel megjegyezte)hogy unokatestvérem barátját akivel fél éve vannak együtt,még soha nem láttuk,nem ismerjük nem hivja meg.De 3 éve mikor ballagott unokatesóm énmár gyűrűs menyasszony voltam és kijelentették nem jöhet a vőlegényem,mert nincs rá keret, meg testvérem barátja se.Az senkinek nemvolt bántó.Nem olyan a viszonyunk,hogy összejárunk.Utcán hello-hello és ennyi.csak a legközelebbi rokonok lesznek 50 fő.Ez rényleg ennyire gáz lenne?
2016. febr. 24. 18:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Akkor az uncsitesó sem megy szerintem.

Minek menne?

Eggyel több adagot kellene fizetnie a bosszúálló családnak...

2016. febr. 24. 23:55
 22/36 anonim ***** válasza:
45%

"soha nem láttuk,nem ismerjük"

Akkor miért hülye gyerekezed le?

Magadat minősíted. És nem pozitív irányban.

2016. febr. 25. 00:59
 23/36 A kérdező kommentje:
Szerintem azzal,hogy lenéz minket unokatesóm,ok nélkül mert ő sem külömb semmivel mint az anyja,és amit hallottun a csávóról.szerintem ha minket minősitenek,akkor nekünk is lehet véleményünk.úgy gondolom ha tesómat 30 engem 27 évesen megszól egy 21 éves mert külön életünk van családdal mindennel,azt nem megszólni kell...de tényleg az emberek csak azt az oldalt értik meg hogy szegény ők.hát akkor az esküvőtökre kivánok nagyon sok irigy,lenéző,kétszínű embert és mellé nagyon sok ismeretlent még.
2016. febr. 25. 06:58
 24/36 anonim ***** válasza:

én elég sok esküvőn voltam már életemben. ha hívtak, akkor mindig úgy,hogy akinek van párja, azt is meghívták. nyilván 1-2 hónapos kapcsolatot én sem vittem el sosem esküvőre. de ha már együtt vagyok valakivel x éve, akkor el sem mennék,hogyha őt nem hívják meg.ez ugyanúgy igaz ballagásra is.. egyikőtök vőlegényét/párját sem hívták meg, pedig komoly kapcsolat volt. ez szerintem elég gáz. ilyen helyzetben én sem hívnám meg a pár hónapja ismert barátját, akit személyesen még nem is ismertek. ha megsértődnek rajta, hát akkor mondjátok,hogy ők is csinálták már ezt korábban, pedig ott komolyabb kapcsolat volt.

másik dolog,hogyha tesód esküvője, akkor neki kell eldönteni, nem neked.

2016. febr. 25. 09:00
 25/36 A kérdező kommentje:
Nem én döntöm el hanem ő.és neki is ez a véleménye mint nekem.de köszönöm a hozzászólást.Látom van aki azért érti mi a lényeg.
2016. febr. 25. 14:28
 26/36 anonim ***** válasza:

Mindenki érti szerintem az álláspontokat, csak van, aki egyetért veletek, van, aki nem. Ezen nem kell megsértődni, de készülj fel rá, hogy nem csak itt, de az egész rokonságodban, baráti körödben, az unokatesód ismeretségi körében is valószínűleg megosztott lesz a vélemény ebben a kérdésben.

Sokan lesznek rólatok rossz véleménnyel, amiért nem hívjátok meg a lány partnerét, vagy amiért kivételeztek egyesekkel, és bizonyos vendégeknek megengeditek a plusz egy főt, másoknak meg nem. Ha ennyire utáljátok ismeretlenül is azt a fiút, akkor persze nem kell meghívni, de mérlegelni kell azt is, hogy nem egy embert sértetek meg ezzel, lehet, hogy másnak is meglesz rólatok a véleménye.

2016. febr. 25. 17:00
 27/36 A kérdező kommentje:
Másoknak sincs megengedve plussz 1 fő.Én elfogadom a negativ dolgokat is,meg testvérem is.Csak néhány ember elég gusztustalan módon nekünkfeszül,azzal van a bajom.ha normálisan leirja valaki a véleményét az oké.letudtad irni kulturált módon és elfogadom a véleményed is.
2016. febr. 25. 18:33
 28/36 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem, korábban azt írtad, hogy vannak olyan meghívottak, akiket a partnerükkel együtt hívtatok meg. Vagy minden rokon, barát egyedül jön, senki sem viheti a párját?

Ebbe én már teljesen belezavarodok :D

2016. febr. 25. 18:55
 29/36 A kérdező kommentje:
Nem nincs olyan rokon.Kivétel keresztsülők( másikak akik házasok. de ottis a fiu egyedül jön.Ezek a keresztszülők egy pár.elváltak de ujra együtt vannak 5 éve...barát 2 jön majd de egyiknek nincs párja másiknak meg eszébe sem jutott olyan helyre hozni ahol senkit nem ismer,és csaj is kellemetlenül érezné magát idegenek között.Ugyh csak akik már évek óta házasok olyanok jönnek párban.Még 2 unokatesonak van családja de ök nem jönnek.
2016. febr. 25. 19:18
 30/36 A kérdező kommentje:
Nem irtam korábban sem ,hogy vannak akik hozhatják.
2016. febr. 25. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!