Ez mitől lehet? Vmi betegség?
Figyelt kérdés
Az unokahúgom csinált magának egy kamu facebook profilt. Valami szőke lány állított be profilnak, egy komplett sztorit kitalált az egészhez. Egyszer bejelenkezve hagyta a telefonját az üzenetekbe és az anyukája meglátta. Egy olasz sráccal beszélgetett "magáról és a problémáiról". Állítja, hogy csak unatkozott és gyakorolni akarta az angolt. A szülei persze letöröltették vele a profilt, most egy hónapig csak a régi telefonját használhatja (amin nincs net).
De szerintem ez nem normális amit csinált. Lehet hogy valami komolyabb baja van?
16L
2016. febr. 14. 14:52
1/9 anonim válasza:
Á nekem több haverom csinált hasonlót, semmi komoly.
16 F
2/9 anonim válasza:
Nem értem mi ebben a gond. Inkább te vagy a fura, hogy szerinted ez beteges.
3/9 A kérdező kommentje:
De miért hazudozik idegeneknek és lopkodja egy totál random lány képeit?
2016. febr. 14. 15:16
4/9 anonim válasza:
Mondjuk nem akarta a saját személyes adatait kiadni egy külföldi fiúnak, jól tette. A szülőket sem értem, emiatt nem kell megbüntetni senkit.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát oké, hogy nem akarta megadni meg mindnen, de ekkora kamu mesét behazudni... Borzalom!
2016. febr. 14. 15:51
6/9 anonim válasza:
Egy csomó fake profilt csinálnak nap mint nap, semmi meglepő nincs ebben:D
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem fura
2016. febr. 14. 19:08
8/9 anonim válasza:
Te vagy a fura :) Mondjuk nekem sincs fake profilom, de akár lehetne is, ha angolt akarok gyakorolni, vagy nagyon intim dolgokat megbeszélni arra teljesen jó egy kamu oldal.
9/9 Kim Bo Mao válasza:
Amit mondott az az igaz: unatkozott és gyakorolni akarta az angolt. Azért csinált egy fake profilt, hogy idegenek ne tudjanak meg mindent róla. A részletes profilleírás meg eltűnteti az idegenek kétségeit afelől, hogy igazi-e a profilja. Persze az is lehet, hogy csak túl nagy a körülötte lévő elvárás-hogy milyennek szeretnék ha legyen-, szülei túlságosan is szemmel követik, és ezzel szeretne egy kicsit szabadabb lenni, szabadon véleményt nyilvánítani és beszélnie a problémáiról, gondolatairól anélkül, hogy bárki elpletykálná, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!