Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez mitől lehet? Vmi betegség?

Ez mitől lehet? Vmi betegség?

Figyelt kérdés

Az unokahúgom csinált magának egy kamu facebook profilt. Valami szőke lány állított be profilnak, egy komplett sztorit kitalált az egészhez. Egyszer bejelenkezve hagyta a telefonját az üzenetekbe és az anyukája meglátta. Egy olasz sráccal beszélgetett "magáról és a problémáiról". Állítja, hogy csak unatkozott és gyakorolni akarta az angolt. A szülei persze letöröltették vele a profilt, most egy hónapig csak a régi telefonját használhatja (amin nincs net).

De szerintem ez nem normális amit csinált. Lehet hogy valami komolyabb baja van?

16L

2016. febr. 14. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Á nekem több haverom csinált hasonlót, semmi komoly.

16 F

2016. febr. 14. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem értem mi ebben a gond. Inkább te vagy a fura, hogy szerinted ez beteges.
2016. febr. 14. 15:15
 3/9 A kérdező kommentje:
De miért hazudozik idegeneknek és lopkodja egy totál random lány képeit?
2016. febr. 14. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem akarta a saját személyes adatait kiadni egy külföldi fiúnak, jól tette. A szülőket sem értem, emiatt nem kell megbüntetni senkit.
2016. febr. 14. 15:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát oké, hogy nem akarta megadni meg mindnen, de ekkora kamu mesét behazudni... Borzalom!
2016. febr. 14. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy csomó fake profilt csinálnak nap mint nap, semmi meglepő nincs ebben:D
2016. febr. 14. 18:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem fura
2016. febr. 14. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a fura :) Mondjuk nekem sincs fake profilom, de akár lehetne is, ha angolt akarok gyakorolni, vagy nagyon intim dolgokat megbeszélni arra teljesen jó egy kamu oldal.
2016. febr. 14. 19:45
 9/9 Kim Bo Mao válasza:
Amit mondott az az igaz: unatkozott és gyakorolni akarta az angolt. Azért csinált egy fake profilt, hogy idegenek ne tudjanak meg mindent róla. A részletes profilleírás meg eltűnteti az idegenek kétségeit afelől, hogy igazi-e a profilja. Persze az is lehet, hogy csak túl nagy a körülötte lévő elvárás-hogy milyennek szeretnék ha legyen-, szülei túlságosan is szemmel követik, és ezzel szeretne egy kicsit szabadabb lenni, szabadon véleményt nyilvánítani és beszélnie a problémáiról, gondolatairól anélkül, hogy bárki elpletykálná, stb...
2016. febr. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!