Anyósom testvérének a temetésére nagyon csúnya dolog lenne nem elmenni?
Elég, ha a párod megy el. De ő menjen (ha akar), mert neki a nagynénje vagy nagybátyja volt az illető.
Magyarul te ne tartsd vissza a párod, ha ő úgy dönt, hogy menni akar.
Eszembe sincs a férjemet vissza tartani!:)
Kivel milyen viszonyban vagyunk? Az elhalttal, vagy anyósommal? Az elhalttal, csak annyi volt a kapcsolatunk, amennyit leírtam, ezen kívül nem is tartottuk a kapcsolatot, legalábbis mi, a férjemmel, a kapcsolattartó anyósom volt, de azért mikor nagyritkán találkoztunk, akkor a néhány alkalommal, úgy érzem, kedvelt, kedveltem. bár nem is volt lehetőség nem kedvelni a másikat.:) Anyósommal pedig nagyon rossz a viszonyunk, de azt hiszem ez most mellékes. Úgy érzem ilyen esetben félre kell tenni a nézeteltéréseket, és a testvéri kapcsolatukra való tekintettel kellene elmennem. Emiatt dillemázok.
Nah, csak hogy pontosan tudjátok mire válaszoltok. Mindig is rosszul láttam, nagyon keveset, de az utóbbi szűk egy évben úgy leromlott még az a kis látásom is, hogy mostmár nem csak utcán, de házon belül, persze csak ismeretlen helyen, itthon nincs gond, sem tudok egyedül közlekedni. Tehát valójában a betegség, amit írtam, az valójában kényelmetlenséget okozna "mindössze", hogy két napon keresztül meg sem tudnék egyedül mozdulni két métert sem, és ez okozna állandó stresszt, ami pedig esetleg felnyomná a szemnyomást, ami miatt leromlott ennyire a látásom. Ezért írtam, hogy megoldható lenne, hogy menjek, csak a körülmények miatt nem akarok. Tudom ,sokan élnek vakon, de nekem még nem sikerült elfogadnom a helyzetet.
Most is képernyőolvasó programmal írok.
Azért egy részvét távitatot küldj neki.
Ha most nem is, de később biztosan megfogja érteni.
Távirat vagy telefonon hívd fel anyóst. Ha normális, megérti.
Én se tudtam elmenni anyósom testvérének a temetésére, pedig mi normális kapcsolatban voltunk. Tél közepe volt, én meg 39. hetes terhes. Bántott a dolog, felhívtam a feleségét, megbeszéltük, anyósom meg megértette.
Köszönöm a tanácsokat.
Még mindig töprengek...:(
De az lesz minden bizonnyal ,amit javasoltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!