Ez csúnya dolog volt tőlem?
A barátom kitervelt a testvérével egy olyan dolgot, amitől rács mögé is kerülhet!Én pedig logikusnak gondoltam és elmondtam a szüleinek, a barátom bér 25éves és a bátyja meg több, de azért úgy éreztem hogy el kell mondanom!
Bár a szemembe nekem adtak igazat, nem tudom mi volt mikor eljöttem..., főleg a bátyó pikkelhet rám,de nem is izgat csak félek hogy a bátyja szét választ minket illetve lebeszéli őt rólam, már ha lehet így fogalmazzak.
a barátom még mondta is hogy jobb ha nem megyek oda többet, mert hogy hogy képzelem én ezt...a másik bátya pedig mondta, ne foglalkozzak vele, ha lecsukják így járt, akivel meg csinálja ezt az meg tagadott mindent. :( Szóval szerintetek se menjek oda többet?Haragszanak vagy mit gondolhatnak rólam?? :( Mit gondolnának az itt lévő anyukák apukák a helyükben?!
Ha ezt a kérdést te írtad, akkor ne foglalkozz ezzel a fiúval. A szüleit figyelmeztetted, a többi nem a te dolgod.
Keress magadnak egy értelmes férfit.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!