Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csúnya dolog volt tőlem?

Ez csúnya dolog volt tőlem?

Figyelt kérdés

A barátom kitervelt a testvérével egy olyan dolgot, amitől rács mögé is kerülhet!Én pedig logikusnak gondoltam és elmondtam a szüleinek, a barátom bér 25éves és a bátyja meg több, de azért úgy éreztem hogy el kell mondanom!

Bár a szemembe nekem adtak igazat, nem tudom mi volt mikor eljöttem..., főleg a bátyó pikkelhet rám,de nem is izgat csak félek hogy a bátyja szét választ minket illetve lebeszéli őt rólam, már ha lehet így fogalmazzak.

a barátom még mondta is hogy jobb ha nem megyek oda többet, mert hogy hogy képzelem én ezt...a másik bátya pedig mondta, ne foglalkozzak vele, ha lecsukják így járt, akivel meg csinálja ezt az meg tagadott mindent. :( Szóval szerintetek se menjek oda többet?Haragszanak vagy mit gondolhatnak rólam?? :( Mit gondolnának az itt lévő anyukák apukák a helyükben?!

2012. máj. 11. 22:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! utolsó te ezt félre írtad milyen nyomulásról beszélsz???????????????????????????????????????????????????Légyszive máskor nézd meg hová írsz!!!
2012. máj. 11. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
honnan lehet tudni, hogy azt a kerdest is o irta ki?
2012. máj. 11. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem volt csúnya dolog tőled.
2012. máj. 12. 00:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Megnéztem, hová írok. Erről a nyomulásról beszélek, amit te pötyögtél ide, a saját kacsóddal: "közölte velem valahogy, azt sem tudom hogy tértünk ki ide, hogy "nem kap tőlem levegőt" "

Azt ne mondd, hogy ugyanaznap két lány is írt, mindkettőnek 25 éves a pasija és a tesójával drogot vettek. Ennyi egyezés túl sok lenne, ez bizony te vagy, szépen bosszút álltàl a fiúdon, amiért lekoptatott, de igyekszel beállítani ezt morális aggodalomnak, holott ha az lenne, akkor a drogvásárlás előtt tettél volna valamit.

2012. máj. 12. 00:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Csúnya dolog volt tőlem? Ez egy nyolcéves kislány kérdése? Azt tetted, amit helyesnek gondoltál. Igaz ugyan, hogy totál feleslegesen, mert egy 25 éves férfiút már nem "nevelnek meg" a szülei, akkor mi értelme volt borítani a bilit? Most játszottad el örökre a fickó bizalmát, kotnyeleske.
2012. máj. 12. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!