Ez akkor azt jelenti hogy baj? [Többi lent]
Figyelt kérdés
Apámat meg kérdeztem hogy mi volna ha az egyik rokonommal jönnék össze, egyből rá vágta hogy abban a pillanatba szét fog verni, nem akarom az igazi mondatot le írni mert túl durva, tudom hogy apám néha túloz a dolgokon ha Fáradt vagy ha a munkahelyén fel dühítik, de ez miért baj? beteg leszek vagy mi?2015. júl. 9. 15:16
1/9 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném hogy még nem tettem meg
2015. júl. 9. 15:18
2/9 anonim válasza:
Ha közeli rokon,unokatestvér,stb. és összejönn vele attól még nem lesz semmi (habár szerintem azért fura),de ha komolyra fordul a kapcsolatotok és a nemi életetek is aktívvá válik akkor vérfertőzés is lehet a vége...
3/9 anonim válasza:
Ha összejössz vele, akkor az erkölcsi kérdéseket vet fel, neked fizikálisan bajod nem lesz.
Viszont ha véletlen teherbe esel/teherbe ejted az illetőt akkor van esély, hogy a gyereketek sérült lesz. Na gondolom apád ez miatt verne szét, hha sérült lesz miattad az unokája.
Nem tudom mennyire közeli rokon, de egyeneságon a törvény is tiltja a kapcsolatot.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válszokat
2015. júl. 9. 20:02
5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy annyit el árulok hogy nem én, ha nem egy Rokonom akarja, de én másba vagyok szerelmes
2015. júl. 9. 20:22
6/9 anonim válasza:
Mond meg a rokonodnak egyértelműen, hogy semmilyen jellegű kapcsolatot nem akarsz a rokoni kapcsolaton kívül és ha továbbra is zaklat, meséld el apukádnak, főleg akkor, ha kiskorú vagy, mert nem normális dolog ez rokonok közt.
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, meg mondom neki, ugyan is pont nálam van, mert az öcsém át hívta, és Kb annyi idős mint én, szóval nem töltöttük be a 18-at, nem akarom meg bántani, de nincs más választás
2015. júl. 10. 21:35
8/9 anonim válasza:
Te még inkább a nyelvtankönyvet bújd, ne a rokonaiddal akarj hemperegni.
Megmondom, áthívja, megkérdeztem, leírni, hanem - ezeket így kell helyesen írni!
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves nyolcadik: Majd ha a kérdésemre is válaszolsz majd akkor taníthatsz,
2015. júl. 12. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!