Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vajon megutálna-e a családom,...

Vajon megutálna-e a családom, a bevallanám és felvállalnám őszintén? Mi a tennedő ilyen helyzetben? Adjam fel a boldogságom más boldogságáért cserébe vagy legyek önző és azt tartsam szem előtt, ami nekem jó?

Figyelt kérdés

Tudom, nem szép dolog.. Viszonyom van az unokatestvérem férjével. Nagyon-nagyon sokáig próbáltam neki ellenállni, de iszonyatosan vonzzuk egymást, sosem éreztem még másnál ilyet.

Öt hónapja tart a dolog, ők 3 éve házasok de már régebb óta együtt vannak.

Nagyon jó együtt, többször is töltöttünk már el együtt közösen hétvégét, tökéletes vele minden és tudom, hogy úgyis mindenki azt hiszi, hogy csak kihasznál, de valójában nem.

Szeretne elválni és velem lenni, de egyrészt az unokatestvérem pszichésen elég gyenge, vannak pánikrohamai és hangulatingadozásai, többször is volt már depressziós is és tartunk attól, hogy nagyon megviselné, ha megtudná.

Illetve az én családom elég heves vérmérsékletű, pláne a szüleim és félek attól, hogy esetleg kitagadnának vagy megharagudnának rám és nem állnának szóba velem.

2016. jan. 18. 20:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered a családod, neked kell tudni, hogy hogyan reagálnának. Azt tudom, hogy a mi családunkban rögtön múlt idő lennél a fiatalemberrel együtt. Teljesen jogosan. Igazi patkányság amit csináltatok.
2016. jan. 20. 01:32
 32/34 anonim ***** válasza:

Te magad is mondtad, hogy elég hevesek a szüleid.

Ha úgy gondolod, nektek együtt kell lennetek, ezt beszéld meg az unokatestvéred férjével. Neked sem jó, hogy egy ilyen "titkos" kapcsolatban élsz. Még fagyizni sem mehettek el úgy, mint egy normális pár. Ha nem akar elválni, akkor a szerető szerepében maradsz. Ezt gondold át jól. Mit vársz ettől a kapcsolattól? Mellesleg a titkolt kapcsolatoknak van egy varázsa, ami érdekesebbé teszi: nem szabad lebukni, titkoljuk, csak mi tudjuk, stb... ilyen gyerekes kis játék.

Beszéljétek meg, mit akartok, mit vártok egymástól, és tegyetek aszerint vagy váljatok szét.

Ha együtt maradtok, akkor még várjatok a felvállalással.

2016. jan. 21. 12:38
 33/34 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálatból még senki nem maradt a másik mellett, ha az igazán szerelmes. Le kell törjem a lelkesedésed, de a pasi csak kihasználja a felesége buta kis unokatestvérét...ez van. Nem tudom itt melyikőtök a gusztustalanabb.
2016. jan. 21. 13:36
 34/34 anonim ***** válasza:
67%
Persze arra nem elég depresziós hogy a micsodáját másba lógasa még a végén megsajnálom a szerencsétlen pszhiés vad kant :D TE MEG 1 FÉREG VAGY........ VAN ANNYI dákó a világon mért pont ez kellet te másik szerencsétlen?? gratulálok csillagos ötösök vagytok a szar jankóval együtt :)
2016. jan. 21. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!