Vajon megutálna-e a családom, a bevallanám és felvállalnám őszintén? Mi a tennedő ilyen helyzetben? Adjam fel a boldogságom más boldogságáért cserébe vagy legyek önző és azt tartsam szem előtt, ami nekem jó?
Tudom, nem szép dolog.. Viszonyom van az unokatestvérem férjével. Nagyon-nagyon sokáig próbáltam neki ellenállni, de iszonyatosan vonzzuk egymást, sosem éreztem még másnál ilyet.
Öt hónapja tart a dolog, ők 3 éve házasok de már régebb óta együtt vannak.
Nagyon jó együtt, többször is töltöttünk már el együtt közösen hétvégét, tökéletes vele minden és tudom, hogy úgyis mindenki azt hiszi, hogy csak kihasznál, de valójában nem.
Szeretne elválni és velem lenni, de egyrészt az unokatestvérem pszichésen elég gyenge, vannak pánikrohamai és hangulatingadozásai, többször is volt már depressziós is és tartunk attól, hogy nagyon megviselné, ha megtudná.
Illetve az én családom elég heves vérmérsékletű, pláne a szüleim és félek attól, hogy esetleg kitagadnának vagy megharagudnának rám és nem állnának szóba velem.
Senki nem kérte, hogy nyomd el az érzéseidet, de akárhogy is csűröd csavarod mindketten undorító dolgot csináltok. Hazudtok és megaláztok 5 hónapja egy olyan embert, aki fontos nektek.
A srác egy gerinctelen pocs, te meg ugyanez női kivitelben.
Vagy fejezzétek be, vagy valljatok szint. Ez a bújkálás senkinek sem jó.
Nem azzal van a baj, hogy egymásba szerettetek, hanem a mikéntjével.
Ugye azzal azért tisztában vagy, hogy a kedves szeretőd nemcsak a feleségével, hanem mindenkivel(veled is) ugyanilyen gerinctelen lesz.
EGyszer hallottam és nagyon igaz.: Más boldogsága árán nem lehet boldog az ember.
Te pontosan ebben a cipőben vagy. Most komolyan, ha még meg is történik a hihetetlen és elválik miattad, elvesz feleségül akkor te ezek után meg tudnál bizni benne? Mert én nem. Bizony ez csak vonzalom ami egy idő után átmegy részedről nyűglődéssé és amikor már unja a pasi ekkor fogja bejelenteni hogy nem tudja otthagyni a beteg feleségét. Boritékolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!