Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van olyan a családodban,...

Van olyan a családodban, környezetedben, aki nem mos kezet WC után?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos van, és a gyerekeit is erre neveli. WC-zés után, kézmosás nélkül ülnek vissza az étkezőasztalhoz.

De a munkahelyemen is tapasztaltam már ilyesmit és el vagyok hűlve.

Ti szólnátok?

2016. jan. 6. 09:40
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
54%
Abba már bele sem gondolok,hogy aki nem mos kaki után kezet,az úgy vakarja meg pl a szemét,vagy teszi a szájába a kezét.
2016. jan. 7. 10:20
 42/48 anonim ***** válasza:
39%
jó nagy troll vagy 52%-os :)
2016. jan. 7. 23:22
 43/48 anonim ***** válasza:
73%

"Ezt szokták egyesek "barna csíknak" hívni. "

Ezért kell rendesen kitörölni :D Nem tudom, nekem még soha nem volt barna csíkos az alsóm :D

2016. jan. 8. 06:18
 44/48 anonim ***** válasza:
12%

Nem vagyok troll.

Hiába törlöd ki "rendesen" a szag akkor is ottmarad.

És,ha mondjuk reggel mész nagydolgozni,akkor estig jól bepállik az egész.

És ha mondjuk napközben jön rá az emberre a szexelhetnék,hát elég kiábrándító,hogy a partnered hátsója nem tiszta.Ha mondjuk jók megmarkolászod az illető fenekét....

Az ágyba pedig bele nem feküdnék koszos valaggal.

2016. jan. 8. 10:31
 45/48 anonim ***** válasza:
43%

"Ezért kell rendesen kitörölni :D Nem tudom, nekem még soha nem volt barna csíkos az alsóm :D"

Most komolyan.Szerinted az a nő,aki tangát vesz fel,annak nem csúszik be a bugyingó a fenekébe?

De nem kell női tangának sem lennie.Elég egy feszes férfi alsó is.Főleg,fülledt,nyári napokon bekandikál a popsiba olykor-olykor.

2016. jan. 8. 10:33
 46/48 anonim ***** válasza:
20%

Engem 3 dolog tud kiborítani.

Ha az ember koszos a szája,vagy büdös.

Az intim területei nem ápoltak.

Vagy ha a kezei,körmei koszosak.

De pl dezodort nem használok.Mert én azt csak rákpermetnek hívom.Az ember izzad,akármit fúj magára,akkor is.Zuhanyozni kell rendszeresen.

2016. jan. 8. 10:35
 47/48 anonim ***** válasza:
2016. jan. 10. 17:16
 48/48 anonim válasza:
47%

10:35

Te aztán nagyon keményen nyomod. Kíváncsi lennék, hogy nyáron, a 40 közeli melegekben, nap végén te bűzlesz jobban, vagy egy sertés?

2016. jan. 14. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!