Van olyan a családodban, környezetedben, aki nem mos kezet WC után?
Nekem sajnos van, és a gyerekeit is erre neveli. WC-zés után, kézmosás nélkül ülnek vissza az étkezőasztalhoz.
De a munkahelyemen is tapasztaltam már ilyesmit és el vagyok hűlve.
Ti szólnátok?
"Ezt szokták egyesek "barna csíknak" hívni. "
Ezért kell rendesen kitörölni :D Nem tudom, nekem még soha nem volt barna csíkos az alsóm :D
Nem vagyok troll.
Hiába törlöd ki "rendesen" a szag akkor is ottmarad.
És,ha mondjuk reggel mész nagydolgozni,akkor estig jól bepállik az egész.
És ha mondjuk napközben jön rá az emberre a szexelhetnék,hát elég kiábrándító,hogy a partnered hátsója nem tiszta.Ha mondjuk jók megmarkolászod az illető fenekét....
Az ágyba pedig bele nem feküdnék koszos valaggal.
"Ezért kell rendesen kitörölni :D Nem tudom, nekem még soha nem volt barna csíkos az alsóm :D"
Most komolyan.Szerinted az a nő,aki tangát vesz fel,annak nem csúszik be a bugyingó a fenekébe?
De nem kell női tangának sem lennie.Elég egy feszes férfi alsó is.Főleg,fülledt,nyári napokon bekandikál a popsiba olykor-olykor.
Engem 3 dolog tud kiborítani.
Ha az ember koszos a szája,vagy büdös.
Az intim területei nem ápoltak.
Vagy ha a kezei,körmei koszosak.
De pl dezodort nem használok.Mert én azt csak rákpermetnek hívom.Az ember izzad,akármit fúj magára,akkor is.Zuhanyozni kell rendszeresen.
10:35
Te aztán nagyon keményen nyomod. Kíváncsi lennék, hogy nyáron, a 40 közeli melegekben, nap végén te bűzlesz jobban, vagy egy sertés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!