Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van olyan a családodban,...

Van olyan a családodban, környezetedben, aki nem mos kezet WC után?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos van, és a gyerekeit is erre neveli. WC-zés után, kézmosás nélkül ülnek vissza az étkezőasztalhoz.

De a munkahelyemen is tapasztaltam már ilyesmit és el vagyok hűlve.

Ti szólnátok?

2016. jan. 6. 09:40
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla, hogy a környezetemben lenne ilyen ember. De olvasva a sok választ...ez nagyon gáz emberek.
2016. jan. 6. 12:02
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a családban mindenki ilyen, leszámítva engem és nővéremet.

Én azt bírom hogy anya a nagydolog után sem mossa meg a kezét és úgy csinál kaját. Nővérem anno szokott neki szólni, hogy mosson kezet, de nem sokat segített.

2016. jan. 6. 12:13
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Na pont az ilyenek miatt, mint írtam is, mindig mosok kezet, és használom a jól bevált fertőtlenítő kendőt.

Ha alá kell íratni papírt, sose adom a saját tollam, mert nem tudom, előtt hol járt a keze, mit fogott meg. Gusztustalan.

2016. jan. 6. 12:17
 24/48 anonim ***** válasza:
97%

Anyám meg az élettársa...

Anno még én magam sem, nem neveltek rá. Az óvodában láttam, hogy másokkal kezet mosat az óvónéni, így én is megmostam, de sokáig csak akkor, ha más is látta, amúgy nem. Kamaszkoromban jött meg a saját igényem rá, azóta nem is értem, hogy előtte miért nem tettem.

Anno 20 évesen elköltöztem az akkori barátomhoz, egy évig laktam nála, aztán szétmentünk, haza kellett költöznöm anyámékhoz. Se anyám, se a pasija nem mossák meg, se kis-, se nagydolog után. A pasit sokszor hallani, hogy recsegve fo.sik, undorító. Panellakás, minden kihallatszik, az is, hogy nem folyik a víz utána... Anyámra többször rászóltam már, aminek az lett az eredménye, hogy megnyitja ugyan a csapot, de vagy alá se nyúl, vagy kb. 2 másodpercre aládugja a kezét... Persze hideg víz alá... Esetleg elfelejti, és ha figyelmeztetem, akkor ordítva közli, hogy ne akarjam megszabni, hogy éljen, és különben is, ő majd a konyhában fogja megmosni. Ja, addig meg fogdos végig mindent... Már túlvan a klimaxon, de amíg még menstruált, se hallottam soha kezet mosni. A konyhában bagóznak, akár a készülő kaja fölött is. Egymedencés mosogatótálcánk van, és nem öblíti le az edényt, hanem csak kevés mosogatószert használ, hogy ne legyen sok hab, és visszalögyböli az edényt a vízbe.. És még csodálkoznak, hogy miért főzök én magamra, miért mosom el előtte a tiszta edényt is, és miért eszem meg a kész kaját a szobámban, nem odakinn...

Szerencsére hamarosan el tudok már költözni, de addig tűrni kell...

2016. jan. 6. 12:23
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Több diplomás emberekkel dolgozom naponta. Van, aki a WC-t lehúzni sem tudja!
2016. jan. 6. 12:31
 26/48 anonim ***** válasza:
98%
Attól hogy valaki diplomás, sajnos lehet igénytelen.
2016. jan. 6. 12:37
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Fúj de undorító, az én férjemnek a mosakodás a mániája, úgyhogy ő biztosan mindig kezet mos, másról sem tudok, aki ilyen igénytelen lenne, hogy nem mos kezet wc után, de amit itt egyesek írnak, kiborító. Főleg úgy, hogy influenza szezonban nemcsak wc után, hanem egyébként is rendszeresen és alaposan kellene kezet mosni, hogy kevésbé terjedjen a vírus. És vannak itt olyan ősemberek, akik szerint a p.öcsük tisztább, mint bármi más a világon, undorító.

Ja és a kilinccsel kapcsolatban, azon én is szoktam gondolkodni, hogy gyakrabban kellene letakarítani, mivel nálunk egyben van a fürdő és a wc, szóval kézmosás után is megfogjuk.

2016. jan. 6. 12:45
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyik legmegdöbbentőbb élményem máig az, miko céges karácsonyi vacsi volt a Lancelot étteremben, és a 30 főböl 4-en mentünk kezet mosni, mielött kézzel-lábbal enni kezdtünk, azok után hogy 3 átszállással tömegközlekedtünk oda...

Iszonyú hervasztó volt :(

Wc után dettó...

Anyósom 40 éve védőnö, és hetekig szólni kellett neki hogy mosson kezet, mikor jött unokázni. A fiát is 30 évesen nekem kellett megtanítanom...

2016. jan. 6. 12:48
 29/48 anonim ***** válasza:
65%

Hát megmondom őszintén, itthon, ha éjjel felkelek pisilni, én sem szoktam megmosni. Egyébként igen, de éjjel épp csak kitántorgok, elintézem, lehúzom, és megyek vissza aludni, még a villanyt sem kapcsolom fel ilyenkor.

Nem gondolom, hogy ebből baja lehetne bárkinek, a vécét takarítjuk rendszeresen, a papírt fogom meg, nem lesz semmilyen a kezem, a kilincset is tisztítani szoktuk.

2016. jan. 6. 13:03
 30/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...:)

Anyósm egyszer nálunk nem mosta meg a kezét WC után. A férjem rászólt, és képzeljétek el, hogy ő is azzal védekezett, hogy nem pisilte le...

2016. jan. 6. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!