Van olyan a családodban, környezetedben, aki nem mos kezet WC után?
Nekem sajnos van, és a gyerekeit is erre neveli. WC-zés után, kézmosás nélkül ülnek vissza az étkezőasztalhoz.
De a munkahelyemen is tapasztaltam már ilyesmit és el vagyok hűlve.
Ti szólnátok?
"Nem fogok olyan ruhában lenni,ami kakilás közben rajtam volt. "
Na ez viszont beteges. Újracsempézni nem szoktál kakika után?
Kaki előtt mindig levetkőzök boxerre,és felsőre.
És amikor végeztem bedobom a szennyesbe.
Utána megmosom a fenekemet és tiszta ruhát veszek fel.
Amikor kitörlöd,utána felhúzod a boxert,és megfogod "kakis" kézzel.Csak utána mosol kezet.Tehát koszos lesz.
Kivétel akkor,amikor este jön rám és utána zuhanyoznom kell amúgy is.
De ennek is van megszokott rendje.
Először a testemet mosom meg.Majd utána a feneket,és végül a lábakat.
Láttam olyat,hogy valaki simán a feneke megmosása után az arcát mosta meg.
Undorító.
Te elmeháborodott vagy, kezeltesd magad. Annyira röhögnék egyszer, ha egy ilyen lelkületű embert megnézhetnék ahogy összefossa magát az utcán :D
Elmeháborodott?
Szerintem ez alapvető higiéniai kérdés.
Az izzadt ruhákat sem veszi vissza az ember.
Ha te nem mosod ki magad,vagy a ruháidat,az a te személyes dolgod,igényed.
Én nem érzem úgy jól magam,hogy "koszos" vagyok.
Tisztában vagyok vele,hogy ez átlagtól eltérő.
Viszont az sokkal rosszabb(szerintem),ha valaki nagy WC után kezet sem mos.És még olyat is olvastam,hogy valaki képes úgy főzni.
Némelyik állatnak több igénye van.
Miután bejössz kintről a ruháid azonnal mosod?
Ha nem,akk a WC előtt levetkőzés,és boxer mosás carás után is értelmetlen.
"Újracsempézni nem szoktál kakika után?"
Jó hát tudom ez neked ennyire poénos:)
Mikor kakil az ember,akkor utána kitörli,és "kakilós" kézzel húzza fel a nadrágját(a boxert,a nadrágot),tehát olyankor megfogdossa olyan kézzel a rajta lévő ruhákat.
Utána hiába mosol kezet,ha kimész a fürdőből,akkor önkénytelenül is magadhoz nyúlsz itt-ott,megfogod a ruháidat.A a derekánál kifejezetten gyakran jár az ember keze(pl csípőre tett kéz,stb),és olyankor ott fogod meg,ahol a kakilás után is megfogtad,tehát gyakorlatilag a kézmosás nem ért semmit.
Jó,tudom,hogy én extrém módon odafigyelek erre,de nekem az jár a fejemben,hogy ilyen kézzel a lakásban mennyi mindent összefogdosok.
"Miután bejössz kintről a ruháid azonnal mosod?
Ha nem,akk a WC előtt levetkőzés,és boxer mosás carás után is értelmetlen.
"
Az teljesen más.
Mondtam "ha nem tudom nem fáj".
Az,hogy kintről miféle kosszal érintkeztem nem tudom.
Bár én igyekszem leminimalizálni az érintkezést is más emberekkel vagy olyan helyekkel,amit sokan megfognak.
Mellesleg,amikor kakil az ember,akármennyire is kitörli,akkor is büdös,koszos marad a feneke,és amikor rásimul a ruha az emberre,akkor érintkezik vele.
Ezt szokták egyesek "barna csíknak" hívni.
Ami szerintem undorító.
Mivel én mosok az egész családra,gyakran találkozom ilyennel.Elég gáz,szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!