Hogyan viselkedtek, mit csináltok, ha olyan rokont kell vendégül látni, vagy hozzá menni vendégségbe, akit alig bírtok elviselni?
Az, hogy nem hívom/nem megyek nem opció, mert muszáj. (Pl. férj/feleség testvére/anyja/apja stb.)
Az ominózus rokon állandóan beszól, okoskodik, kioktat, kérdőre von, mindezt persze az "Én csak jót akarok", "én csak beszélgetek", "én csak aggódom miattatok" álcája alatt.
Ha van konkrét történet, példa is, szívesen olvasnám.
Miért, a párod elnézegeti, hogy rosszul érzed magad az ünnepek alatt valami idióta rokona miatt?
Én nem értem, miért lenne ebből gond. Nem hívunk meg olyat, akit nem szeretünk, ennyi. A párodnak fájna, ha csak ő látogatná meg az ő rokonait? Eszem ágában nem lenne a barátomat elrángatni olyan ismerősömhöz, aki folyton bántja.
"muszáj", persze... Sokan nem tudom miért csodálkoznak, hogy egyre többen utálják ezt a képmutató ünnepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!