Most komolyan, hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú?
A hétvégén volt anyukám születésnapja.
Anya tesója megrendezte a balhét.
Az ebédlő és nappali egyben van anyuéknál.
Nekem van egy 5 hónapos gyermekem, miközben ebédeltünk ő addig a szőnyegen játszott és bekakilt.
Anya tesója, teljesen kikelt magából hogy ez mennyire undorító és neki elmegy teljesen az étvágya, egyáltalán minek hoztam ide a gyereket. Főleg mikor ebéd van miért nem teszem át a másik szobába az ágyra.
Anya ezek után elzavarta, de én azóta teljesen kivagyok rettenetesen rosszul esett. Hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú :(
11:19 látom olvasni azt nem tudsz. Akinek válaszoltál, az 70%, én pedig még mindig 71.... Magyarán két különböző személyről van szó. Szerintem is biztos sértő amit mondott, de a kérdező és a családja szemernyivel sem jobb, hogy megalázzák és kidobják csak azért mert nem reagált tökéletesen és mert nem áltt be a babaimádók sorába, és hogy aztán a kedves anyuka idejön élvezkedni azon, hogy 40 ember szídja a rokonát.
Azt nem tudom eldönteni, hogy itt mindenki ilyen hlye vagy csak direkt csinálják? Bár valószínűbb, hogy egyszerűen nem akarják meglátni amiről szó van. Én egy SZÓVAL SEM MONDTAM, hogy hagyják a gyereket veszélyben. Úgy is egyedül lehet hagyni a gyereket, hogy biztonságban legyen. Aki akarja, meg tudja oldani. Ennyi.
off
"Persze, hogy természetes ez kisbabáknál, de az is természetes, hogy valaki rosszul lesz ha mások publikusan szrnak.
Ez meg olyan tipikusan unintelligens ősanyás gondolkodás, hogy mindenki a világon csak őket irigyli. Ennél messzebb tényleg képtelenek vagytok gondolkodni?
A válasz 22%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad."
Én itt 71%-ot látok, de biztos én nem tudok olvasni.:-)
Egy 5 hónapos gyerek is a családhoz tartozik. Honnan lehetne tudni, hogy éppen ebédkor jön rá a kakilhatnék? A kérdező jól tette, hogy felkapta, elvitte, bepelenkázta.
Így ismét "szalonképes" lett, több szót nem is érdemel a dolog egy normális családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!