Most komolyan, hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú?
A hétvégén volt anyukám születésnapja.
Anya tesója megrendezte a balhét.
Az ebédlő és nappali egyben van anyuéknál.
Nekem van egy 5 hónapos gyermekem, miközben ebédeltünk ő addig a szőnyegen játszott és bekakilt.
Anya tesója, teljesen kikelt magából hogy ez mennyire undorító és neki elmegy teljesen az étvágya, egyáltalán minek hoztam ide a gyereket. Főleg mikor ebéd van miért nem teszem át a másik szobába az ágyra.
Anya ezek után elzavarta, de én azóta teljesen kivagyok rettenetesen rosszul esett. Hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú :(
38: "Attól, hogy nem szeretem a gyerekeket, még tisztában vagyok dolgokkal"
Legalább ne hazudnál. Ha tisztában lennél bármivel is nem irkálnál ide ekkora blőd marhaságokat.
Alapból nem értem, mit keresel ennél a témánál. Nekimentél a kérdezőnek, hogy miért "rinyál" itt. De téged ki kötelezett arra, hogy elolvasd? És arra, hogy nekiállj itt trollkodni? Nem szereted a gyerekeket - kész. Séta arrébb és mindenki boldog. De úgy osztod itt az észt, mintha te lennél a GYK fő -megmondó embere.
És nem azzal van a gond, hogy nem szereted a gyerekeket, hanem azzal, ahogyan máséhoz hozzáállsz a tények ismerete nélkül a dolgok elferdítésével. Undorító vagy.
Évente kb 4x szoktunk találkozni.
Most látta másodjára a gyermekemet, így esélye sincs éjjel nappal az ő sírását hallgatnia.
Anyukám sem az a fajta és én sem aki csak a gyerekről tud beszélni ilyen családi alkalmakkor.
És nem semmi gondja nincsen, arról már rég mindenki tudna.
Aha. De az teljesen oké, hogy a gonosz, öreg, gyerektelen, és természetes kutyás (hogy tökéletes legyen a sztereotípia) nőt mindenki itt ócsárolja a tények ismerete nélkül.
Ami meg a tudást illeti, semmit nem mondtam ami "tudományos" szempontból butaság lenne. Amiről én beszéltem az egy emberi oldal, ott pedig nincsenek megmásíthatatlan igazságok, mindenki láthatja másként a dolgokat.
Áruld már el kérlek, hogy milyen másik oldalra gondolsz?
Nem öreg és megkeseredett, nem mondtam mert nem az.
Itt nem a kaki-nemkaki a kérdés.
Az a helyzet problematikája, hogy a nagynéni konkrétan hisztizett egy öt hónapos baba miatt, illetve olyasmit követelt (legyen a kisbaba egyedül egy másik szobában, úgy hogy könnyen sérülhet) ami nem teljesíthető.
Mindezt tette a testvére otthonában, vendégként, másik két meghívott vendéggel.
Ez olyasmi amit jómagam se tűrök az otthonomban.
Kedves 71%os!
Te is voltál kicsi és te is a pelusba csináltál be függetlenül attól, hogy épp ettek e a közeledben vagy nem. Vannak az életben dolgok, amikhez alkalmazkodni kell. Egy 5 hónapos gyerekhez a felnőttnek kell alkalmazkodni és nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!