Most komolyan nem bíznak meg bennem?
Kaptam egy "feladatot", vagy inkább szívességet teljesítek anyám testvérének (keresztapámnak). Azt a szívességet teljesítem,hogy pénzt viszek a lányának. Egy borítékba adta leragasztva és két helyen összetűzve. Nem bízik meg bennem? Azt hiszi, hogy lenyúlnék a pénzéből? Ez engem nagyon kellemetlenül érintett, semmi oka nincs nem bízni bennem. Rengetegszer segítek neki (csak lánya van és a férfi munkát együtt csináljuk keresztapámmal, pl cipekedes, favágás, apritás... )
Vagy mi másért zárta le ennyire? Nem akarja h lássam mennyit viszek?Amúgy se néznék bele, mert nem érdekel... Szerintetek miért zárta le ennyire? (ragasztás és két helyen tűzve)
nem szabad ennyire rágódni dolgokon.
tartogasd az energiáidat építő jellegű dolgokra.
Hát vagy nem akarja, hogy tudd, vagy fél, hogy kiesik a boríték tartalma
Most ha te eltennél 100.000 Forintot egy borítékba, és odaadnád a lányodnak, te is leragasztanád szerintem :) biztos csak félti a tartalmát, nem 1000 forintról lehet szó
Nem értem, miért vetted magadra. Ha nem ragasztja le, úgyis kiderül, ha loptál, hisz nyilván kommunikálnak.
Számomra teljesen nyilvánvaló, hogy nem akarta, hogy kiessen.
Te nem vagy ép :))) Ha nem bízna meg benned, nem adta volna oda a pénzt.
Én is mindig leragasztom és meg is tűzöm. Ez egy szokás, és pont. Nem azzal fitogtatnám, hogy valakiben mennyire bízok meg, hogy innentől nem ragasztom le. (Hanem pl. rábíznám a pénzt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!