Vannak férfi babysitterek? Ha én most hirdetést adok fel, akkor azt komolyan veszik, vagy inkább csak lányokban bíznak meg?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 09:29
1/6 anonim válasza:
Vannak hát! Én pl most au pairkedni fogok kimenni, és azon az oldalon, ahol reggeltem vannak srácok is. És vannak olyan családok is, ahol külön fiúkat keresenek. Mert pl az anya elvált, és a 3 fiú gyerek mellé csak kéne vki férfi. Vagy akármi. Szóval szükség lehet rád! :)
2/6 anonim válasza:
Ha van róla valami papírod, akkor miért ne?
Legalább valami csecsemőápolói tanfolyam vagy valamilyen okj-s vizsga?
3/6 anonim válasza:
Egyre több oviban is keresik a férfi óvodapedagógusokat a példamutatás miatt, úgyhogy vágj bele és el fognak kapkodni, persze a végzettség nem árt, de én úgy hallottam pár nap alatt le lehet tenni egy babysitter vizsgát/tanfolyamot és huszonezer Ft.
Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
szerintem ne bízd őket férfira....némelyik saját magt sem tudja egyedül ellátni...nem hogy egy síró ,éhes, pelusra váró babát...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerencsére felvettek pszichológiára az egyetemre szóval most az fogja kitölteni az időmet, utána pedig már nem csak gyerekekkel fogok foglalkozni. :)
2009. jún. 19. 07:54
6/6 anonim válasza:
#4-es
1-Nem ő keres Babysittert.
2-Ugyan ezt a nőkről is el lehet mondani.
3-Az előzőből következik, hogy némelyik férfi jobban megállja a helyét a gyerekek mellett mint a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!