Menyasszonyom elakar hagyni, még nem tudom komolyan gondolja e. Bele szeretnék nézni a facebookjába, kíváncsi lennék egy pár dologra. Megnézzem szerintetek?
Ha átvert akkor jobban fogod érezni magad?
Mert akkor nézz bele.
Csak ne élj vissza a "tudással", amit így szereztél.
Néha nehéz, ha nem tudjuk valaminek a hátterét és mindenáron kiakarjuk deríteni. De van amikor nem véletlenül titkolja azt a másik. Azzal elsősorban téged nem akar megbántani. Ezt ne felejtsd el, amikor olyasmit tudsz meg ami rosszul esik.
Nem, ne nézd meg. Ha azt hiszed, hogy ezzel meg lesz oldva a dolog, akkor tévedsz. Tudod, létezik még egy olyan fogalom párkapcsolatban, hogy Kommunikáció!!! Kérdezd meg, hogy miért szeretne véget vetni a kapcsolatnak és ne a facebookját akard megnézni, mert ez szerintem eléggé szánalmas!
Nem a facebook az isten, hogy majd az megmondja, amit élőben kéne megbeszélnetek!
Ne nézd meg!
Beszéld meg vele, amire kíváncsi vagy, ha átver, az előbb-utóbb (de abból, amit írtál, már inkább előbb) úgyis kiderül.
Más holmijai között kutatni olyan kicsinyes dolog:(
ma 16:00
Nem felejtem el,de az igazat tudni akarom.Inkább fájjon minthogy átverjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!