Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A párom szóban sértegeti...

A párom szóban sértegeti anyumat előttem, nektek hogy esne, hogy reaglnátok ilyenre?

Figyelt kérdés

A tegnapi kijelentése nagyon feldühített,telefonon beszéltünk akkor,így nem is nagyon tudtam mit mondani hirtelen...

Anyum egy kis postn dolgozik jelenleg,tegnap felhívott,hogy nem-e tudnék elmenni a postára,van ajnlott levelem.Mivel az utcánkban másnak nincs semmi küldeménye,nem jönne már ezért erre felé.

Mondtam oké,legalább sétálok a kisfiammal.

Elmeséltem a páromnak,nagyon nem tetszett ez neki,majd ennyit mondott hogy egyszer Szembeköpi az utcán,mert ezt érdemli! :( :(

Akármennyire nem bírja anyukmat(én se vagyok vele valami jó viszonyban),de akkor sem lenne joga sértegetni így,nem?

2015. okt. 2. 03:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát igen, anyukáddal is vannak gondok, bizonyára bedepizett az anyagi gondok miatt, mint sokan mások.De amúgy ha elvette a bank a házat, hogyan lakot még mindíg benne?
2015. okt. 2. 14:56
 22/28 anonim ***** válasza:
Hát így azért érthetö a párod reakciója!
2015. okt. 2. 15:07
 23/28 anonim ***** válasza:
Kapna egy nyaklevest, és ha nem tetszik neki, kapná a párját is. Aztán mehetne Isten hírével. Akármilyen rossz viszonyban is volnék anyámmal, nem hagynám sértegetni.
2015. okt. 2. 19:38
 24/28 anonim ***** válasza:
Engem maga a sértés nem zavarna, ha jogos, mert anyámat én sem tisztelem, nincs miért. A lényeg a stíluson lenne. Olyat páros lábbal rúgnék ki, aki azt mondja bárkire is, hogy leköpi, mert nem egy szotyolaköpködőből szalasztott prolival szándékozom összejönni.
2015. okt. 2. 19:51
 25/28 anonim ***** válasza:

#24: Nálad is igen alacsony a léc, ha nem zavar az a mérhetetlen primitizmus, hogy valaki szembeköp bárkit is, főleg anyádat.

Mindenesetre összeillesz egy paraszttal.

2015. okt. 3. 01:33
 26/28 anonim ***** válasza:
25. Gratulálok a szövegértelmezéshez. Ha abból, hogy már maga a kifejezés sem tetszik nekem, azt szűrted le, hogy én díjazom a köpködést, gratulálok. Pont hogy nem. A jogos sértést abszolút eltűröm, az alpári köpködést nem.
2015. okt. 3. 02:05
 27/28 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem olvastam végig. Sorry mégegyszer.
2015. okt. 3. 02:23
 28/28 CseriViktor válasza:
én megölném
2015. okt. 23. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!