A párom szóban sértegeti anyumat előttem, nektek hogy esne, hogy reaglnátok ilyenre?
A tegnapi kijelentése nagyon feldühített,telefonon beszéltünk akkor,így nem is nagyon tudtam mit mondani hirtelen...
Anyum egy kis postn dolgozik jelenleg,tegnap felhívott,hogy nem-e tudnék elmenni a postára,van ajnlott levelem.Mivel az utcánkban másnak nincs semmi küldeménye,nem jönne már ezért erre felé.
Mondtam oké,legalább sétálok a kisfiammal.
Elmeséltem a páromnak,nagyon nem tetszett ez neki,majd ennyit mondott hogy egyszer Szembeköpi az utcán,mert ezt érdemli! :( :(
Akármennyire nem bírja anyukmat(én se vagyok vele valami jó viszonyban),de akkor sem lenne joga sértegetni így,nem?
#24: Nálad is igen alacsony a léc, ha nem zavar az a mérhetetlen primitizmus, hogy valaki szembeköp bárkit is, főleg anyádat.
Mindenesetre összeillesz egy paraszttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!