Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, ha valaki szeret valakit akkor mért sértegeti és mért hordja mindennek el a másikat? 24/l
Gratulálok, hogy 24 évesen annyi eszed volt, hogy egy majd 40 évessel gyere össze.
Kíváncsi vagyok ilyenkor a nők mégis miben reménykednek?
Ekte exem. Mindig mindenért leszidott, beoltott, és lealacsonyított én meg csak tűrtem. Aztán rohadtul elegem lett és kidobtam és még ő volt meglepődve. Szerintem alacsonyabb szintűnek érezte magát és így próbálta leküzdeni. Pedig soha nem adtam rá neki okot hogy alattam érezze magát. Csak zavarta hogy nekem vannak vágyaim és kezdeni akarok valamit az életemmel.
Lehet nálad is így érezte hogy te előrébb vagy az életben mint ő.
Mert nem szeretett
Mert megsértetted az önbecsülését
Huh, én viszont biztos nem mentem volna ezek után az anyjához... Nemsok exem anyjával találkoztam szakítás után :) A szülők elfogultak, meg nem fognak a saját gyerekük ellen fordulni.
A korodbeliek? Szerintem 28-30 éves az nem korodbeli de biztos, hogy még komolyan számolhat veled.
Egy 40 évesnek egy 24 éves az csak kaland, de úgy tűnik neked is.
Hát ez nem minden esetben a kortól függ, mármint a gondolkodásmód, hozzáállás, stb.
Ahogy írták nem szeretett téged, ennek annyi slussz passz vége. El kéne kapni és rátenni a fejére olyan cuccot ami a Fűrészben is volt és megmondani neki, hogy tudod van ez a kis játék...élsz vagy halsz
Szia!
küldhetsz privát üzit, ha gondolod, mert én is hasonló cipőben járok!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!