Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A párom szóban sértegeti...

A párom szóban sértegeti anyumat előttem, nektek hogy esne, hogy reaglnátok ilyenre?

Figyelt kérdés

A tegnapi kijelentése nagyon feldühített,telefonon beszéltünk akkor,így nem is nagyon tudtam mit mondani hirtelen...

Anyum egy kis postn dolgozik jelenleg,tegnap felhívott,hogy nem-e tudnék elmenni a postára,van ajnlott levelem.Mivel az utcánkban másnak nincs semmi küldeménye,nem jönne már ezért erre felé.

Mondtam oké,legalább sétálok a kisfiammal.

Elmeséltem a páromnak,nagyon nem tetszett ez neki,majd ennyit mondott hogy egyszer Szembeköpi az utcán,mert ezt érdemli! :( :(

Akármennyire nem bírja anyukmat(én se vagyok vele valami jó viszonyban),de akkor sem lenne joga sértegetni így,nem?

2015. okt. 2. 03:15
1 2 3
 11/28 Kései Sirató ***** válasza:
45%
Én a helyedben ezt az embert 2 lábbal rúgnám ki. Alpári, primitív, műveletlen barom. Neked egy ilyen pasi kell ezek után? Nekem nem kellene. Mielőbb tedd lapátra! Sok sikert!
2015. okt. 2. 08:21
 12/28 anonim ***** válasza:
Nos, nem olvastam el a válaszokat, de ilyen primitív emberrel nem élnék együtt, és főleg a páromnak nem nevezném, aki bárkit is szembeköp.
2015. okt. 2. 09:28
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
anyad postas az a munkaja hogy kivigye a levelet neked ha a 10. emeleten laksz es nincs lift akkor is! anyadnak nem kene kevernie a csaladi eletet a munkajaval, jogosan szolt be neki a baratod. 30f
2015. okt. 2. 09:44
 14/28 anonim ***** válasza:
36%
legkozelebb a szomszed leveleert fogsz elmenni? -.-
2015. okt. 2. 09:45
 15/28 anonim ***** válasza:
#14: tök mindegy kinek a leveléért megy, a párja egy bunkó paraszt.
2015. okt. 2. 09:48
 16/28 Great Saiyagirl válasza:

Sok minden nem derül ki ebből a történetből, de szerintem nem kell akkora gondot csinálni abból, hogy a mama megkérte az anyukát, hogy ballagjon el a postára. Biztosan nem utasította a kérdezőt, hanem megkérte, amire akár nemet is mondhatott volna, de felteszem mivel perpillanat nem volt más dolga, ("és legalább sétált a fiával") akkor miért ne? Miért ne könnyíthetné meg az édesanyja életét legalább ennyivel, ha már úgy is ráér? Szerintem ezzel nincs semmi gond. Semmi.

Ami meg a férfi magatartását illeti egyszerűen tarthatatlan. Primitív és bunkó, bármi is legyen az előtörténet.

2015. okt. 2. 10:34
 17/28 anonim ***** válasza:
81%

Azért néhány alapinfó hiányzik a történetből, hogy mégis miért vannak rosszban, vagy miért nem kedveli anyukádat a párod. Nem hiszem, hogy alapjában véve egy ilyen dolog így kiverné a biztosítékot bárkinél, minden előzmény nélkül.

Szóval, kicsit részletesebben is leírhatnád, az előzményeket is.

2015. okt. 2. 10:59
 18/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Itt vagyok,mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Anyumat,mint korábban írtam,én se nagyon bírom,legalábbis sokmindent nem helyeslek amit csinál.Elváltak apumtól,netrn ismerkedett meg valakivel,akihez elég hamar odaköltözött,ismeretlenül!Mert a költözés előtt,egyetlen egyszer sem látták egymást.Vitte magával a két kiskorú tesómat,velűk cseszett ki a legjobban,mert nem nézte azt,hogy a korábbi lakóhelyétől a rokonoktól távolra,200 km-re viszi el őket

Amígy anyummal laktam(és már együtt voltam a párommal) semmibe se vett,anyum nem dolgozott,nem is akart,csk kereste minden munkalehetóségben a kifogásokat.Tőlem szedze voolna el aztva kevéske tanulópénzt,mit gyakorlat alatt kaptam.

Most igy 3 év után fogta a gyerekeket,azt az élettársát,akihez elment,és visszaköltöztek faluba,ahol laktak(mi is itt lakunk)

Azóta nem nagyon akarja a párom,hogy gyakran járogassak anyumékhoz,mert fél hogy ránk akaszkodik,h segítsük akár anyagilag,közben meg dolgozni nem akar.

Segítettem már anyumat ruhákkal,rgyet sem látok rajta...az elnyűtt ruháit hordja...de hogy miért?!Párom szerint majd így sajnáltatja magát a környezetével,majd biztos pénzelik,hogy még úgy se kelljen elmenni dolgozni

A párom azért is mondta azt,h egyszer szembeköpi az utcán,azt érdemli.

2015. okt. 2. 13:45
 19/28 A kérdező kommentje:

Most hogy visszajöttek anyumék a házba,amire kőlcsön is volt,anyumék nem fizették, a bank elvette a házat,áram nincs benne.Csak aggregátorral vagy mivel.És azért sem mozdítja meg anyum a kisujját,hogy utánajárjon,hogy mennyivel tartoznak az émásznak,hogy visszafizessék részletbe,és kártyával vegyék az áramot,amit előre fizetnek

Sokmindenben nem értjük anyumat,a párom ezt nekem meg is mondta,és annak sem örűlne,ha sokat járogatna hozzánk

De akkor sem kellene ilyeneket mondani nekem,h mit tenne anyummal.Anysomat egy szóval nem tudnám megbántani,főleg ha ő lenne ilyen helyzetben

2015. okt. 2. 13:48
 20/28 anonim ***** válasza:
8%

Most anyudról beszél így, holnap téged köp le.Nálam az ilyen repülne, mint a huzat! Azért a tahóságnak is vannak határai, már bocsánat.

Az én volt párom sem matyóhímzés, válásunk előtti időben már néha kicsit össze is szólalkozott anyuval, de ilyet sosem mondott.Én ennél kevesebbért tettem ki aszűrét.

2015. okt. 2. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!