Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A párom szóban sértegeti...

A párom szóban sértegeti anyumat előttem, nektek hogy esne, hogy reaglnátok ilyenre?

Figyelt kérdés

A tegnapi kijelentése nagyon feldühített,telefonon beszéltünk akkor,így nem is nagyon tudtam mit mondani hirtelen...

Anyum egy kis postn dolgozik jelenleg,tegnap felhívott,hogy nem-e tudnék elmenni a postára,van ajnlott levelem.Mivel az utcánkban másnak nincs semmi küldeménye,nem jönne már ezért erre felé.

Mondtam oké,legalább sétálok a kisfiammal.

Elmeséltem a páromnak,nagyon nem tetszett ez neki,majd ennyit mondott hogy egyszer Szembeköpi az utcán,mert ezt érdemli! :( :(

Akármennyire nem bírja anyukmat(én se vagyok vele valami jó viszonyban),de akkor sem lenne joga sértegetni így,nem?

2015. okt. 2. 03:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem tenné ki az ablakba, amit kapna. Szembeköpni még egy idegent sem, nemhogy azt, akinek köszönheti a párját, aki felnevelte, és nem rosszul, mert egyébként nem lenne a párja. Nem Isten, hogy ítélkezzen, hogy ezt érdemli. Ezt senki nem érdemli. Talán csak a sorozatgyilkosok, de ez más lapra tartozik.

Te leveled volt, nem szívességet tettél.

Gyerek előtt pedig nem szidjuk a nagyanyját, sőt senkit, mert ezt látja, ezt a mintát hozza otthonról, ezt az alpári stílust, a lenézést, fogja követni, aztán majd róla is így beszél, ha felnő.

2015. okt. 2. 05:15
 2/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem is értem, hogy jön ilyen durva beszólás egy ilyen esethez...Nagyon utáltja, de miért? Biztos nem az váltotta ki, hogy munkát "spórolt" azzal, hogy neked nem hozza ki azt a levelet, de lehet hogy a szomszédod járt volna így, neki eszébe sem jutott volna szólni, hogy menjen be a levélért, hanem kiviszi szó nélkül, mert ez a dolga...De ilyenért így beszólni?! Mi más van még a háttérben?
2015. okt. 2. 05:35
 3/28 anonim ***** válasza:
64%
A párod eléggé el van tévedve,én a helyedben helyretenném,ez a viselkedés nem okés.
2015. okt. 2. 06:18
 4/28 anonim ***** válasza:
56%
A párod egy nagy bunkó és megtippelem, rövidesen te sem leszel más előtte, mint az anyukád. Már rég kiraktam volna.
2015. okt. 2. 06:34
 5/28 anonim ***** válasza:
95%
Nézd, azért ez így nem teljes történet. Ha ennyi váltja ki ezt valakiből, akkor azzal az emberrel többé nem kellene semmilyen kapcsolatot tartani. Esetleg elmeselned, hogy mi a nagy utalat ALAPJA?
2015. okt. 2. 06:34
 6/28 anonim ***** válasza:
24%
Tiszteletlen ember a párod.Nem férjed?Akkor csakis az lehet az utálat mögött, hogy anyukád annak idején nem akarta ezt az embert mint vőt.Erre te összeköltöztél vele és anyukádat hanyagoltátok.Na, de most a gyermeket kell tisztességes életre nevelni, amibe nem fér bele ilyen viselkedés a párod részéről.Mert nem a párod fog bemenni az iskolába, ha a gyermeketek szembe köpi mondjuk egyik osztálytársát vagy a tanítónénit, ha valami nem tetszik neki.Tudod a szülői magatartás a legfőbb minta a gyermek nevelésénél.Amikor az lesz a tét, hogy vidd el ebből az iskolából a neveletlen gyermekedet, akkor már késő lesz változtatni a rossz nevelési mintán.(Ez egyik ismerősömmel megtörtént eset)Valahogy neked kell összehangolni anyukád és a párodat, ha nem megy , akkor külön kell őket tartani.Panaszmentesen.
2015. okt. 2. 07:13
 7/28 anonim ***** válasza:
57%

1. Most anyádnak kellett volna kivinnie a levelet - azaz ö felétek a postás? Mert akkor igencsak ráfizethet, ha nincs kedve egyes leveleket kézbesíteni!

2. A párod viselkedésének valami elözménye garantáltan van, lehetséges, hogy anyád folyamatosan kihasznál téged?

3. Nem "elötted" (és föleg nem az unoka elött!!!), hanem "neked" mondott anyádról negatív dolgot. De ez nem sértegetés - nem ártana, ha utána néznél, mit jelent ez a fogalom -, csak símán útálat.

2015. okt. 2. 07:22
 8/28 anonim ***** válasza:
44%

Azon gondolkoztam,hogy a modortalan embernek meg lehet-e tiltani,hogy ne legyen modortalan?

Rendezned kellene: a saját anyukáddal te beszélnéd meg a problémákat és nem a párod. Nyugodtan elmondhatod a barátodnak,hogy hagyja ki az ocsmányságból az anyukádat.Teljesen mindegy kinek milyen az anyja,de ha azt idegen bántja akkor százszor rosszabbul esik még akkor is ha belül tudod azt,hogy igaza is lehet.

Ha így folytatjátok az a kapcsolatotok végét is jelentheti.A barátodnak milyen az anyukája?

2015. okt. 2. 07:29
 9/28 anonim válasza:
36%
Gondolom neked is anyukád maga a földre szállt angyal, míg anyósod a megtestesült sátán. Az ilyen embereket, mint te,én messziről elkerülöm.
2015. okt. 2. 07:46
 10/28 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen mindegy, mennyire utálom anyámat, apámat, etc., SENKI nem ócsárolhatja.

A mostohaanyámat utálom, mert tönkretett, mégsem engedtem a páromnak soha, hogy egy rossz szót is szóljon rá - pedig ő sem kedvelte.

És én sem voltam oda a leendő anyósért, de egyszer sem tettem rá rossz megjegyzést.

2015. okt. 2. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!