A párom szóban sértegeti anyumat előttem, nektek hogy esne, hogy reaglnátok ilyenre?
A tegnapi kijelentése nagyon feldühített,telefonon beszéltünk akkor,így nem is nagyon tudtam mit mondani hirtelen...
Anyum egy kis postn dolgozik jelenleg,tegnap felhívott,hogy nem-e tudnék elmenni a postára,van ajnlott levelem.Mivel az utcánkban másnak nincs semmi küldeménye,nem jönne már ezért erre felé.
Mondtam oké,legalább sétálok a kisfiammal.
Elmeséltem a páromnak,nagyon nem tetszett ez neki,majd ennyit mondott hogy egyszer Szembeköpi az utcán,mert ezt érdemli! :( :(
Akármennyire nem bírja anyukmat(én se vagyok vele valami jó viszonyban),de akkor sem lenne joga sértegetni így,nem?
Nem tenné ki az ablakba, amit kapna. Szembeköpni még egy idegent sem, nemhogy azt, akinek köszönheti a párját, aki felnevelte, és nem rosszul, mert egyébként nem lenne a párja. Nem Isten, hogy ítélkezzen, hogy ezt érdemli. Ezt senki nem érdemli. Talán csak a sorozatgyilkosok, de ez más lapra tartozik.
Te leveled volt, nem szívességet tettél.
Gyerek előtt pedig nem szidjuk a nagyanyját, sőt senkit, mert ezt látja, ezt a mintát hozza otthonról, ezt az alpári stílust, a lenézést, fogja követni, aztán majd róla is így beszél, ha felnő.
1. Most anyádnak kellett volna kivinnie a levelet - azaz ö felétek a postás? Mert akkor igencsak ráfizethet, ha nincs kedve egyes leveleket kézbesíteni!
2. A párod viselkedésének valami elözménye garantáltan van, lehetséges, hogy anyád folyamatosan kihasznál téged?
3. Nem "elötted" (és föleg nem az unoka elött!!!), hanem "neked" mondott anyádról negatív dolgot. De ez nem sértegetés - nem ártana, ha utána néznél, mit jelent ez a fogalom -, csak símán útálat.
Azon gondolkoztam,hogy a modortalan embernek meg lehet-e tiltani,hogy ne legyen modortalan?
Rendezned kellene: a saját anyukáddal te beszélnéd meg a problémákat és nem a párod. Nyugodtan elmondhatod a barátodnak,hogy hagyja ki az ocsmányságból az anyukádat.Teljesen mindegy kinek milyen az anyja,de ha azt idegen bántja akkor százszor rosszabbul esik még akkor is ha belül tudod azt,hogy igaza is lehet.
Ha így folytatjátok az a kapcsolatotok végét is jelentheti.A barátodnak milyen az anyukája?
Teljesen mindegy, mennyire utálom anyámat, apámat, etc., SENKI nem ócsárolhatja.
A mostohaanyámat utálom, mert tönkretett, mégsem engedtem a páromnak soha, hogy egy rossz szót is szóljon rá - pedig ő sem kedvelte.
És én sem voltam oda a leendő anyósért, de egyszer sem tettem rá rossz megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!