Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normális, ha egy 4 éves...

Normális, ha egy 4 éves kislány azt álmodja, hogy egy rokona szexuálisan molesztálja?

Figyelt kérdés

4 évesen rendszeresen visszatérő álmom volt arról, hogy a nagybátyám szexuálisan molesztált, és mindig zaklatottan ébredtem.

Egyébként van 3 nagybátyám, de ő az egyetlen, akivel sosem voltam jó viszonyban, az okát már nem tudom. Amikor elköltöztem otthonról 20 évesen, konkrétan megmondta anyunak a véleményét rólam, hogy egy ócska qrvának tart.

Anyu nem tudott a rémálmaim ról, mert nem volt jó kapcsolatom a szüleimmel sem már kisgyerekként se (apu bántalmazott, anyu meg hagyta)

Miért lehettek ilyen elmebeteg álmaim?

21N

2015. szept. 12. 21:59
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
A sosem voltunk jó viszonyban azt takarja, hogy mindig lenézően beszélt rólam, és undok hangnemben velem
2015. szept. 12. 22:00
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem valami történt veled. Valami, ami nem sokára felszínre fog törni.
2015. szept. 12. 22:04
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet, hogy nem csak álom volt?
2015. szept. 12. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
Az álmok nem jelentenek semmit. Értem, hogy ilyen fiatal lányként még elhiszi az ember, hisz bennük, de tényleg nem jelent semmit. Ezen kár törni a fejecskédet.
2015. szept. 12. 22:11
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Én arra sem emlékszem, hogy 4 évesen mi történt körülöttem a valóságban, nemhogy mit álmodtam. Lehet, hogy ezeket az emlékeket, álmokat csak visszagondolva behelyettesíted.
2015. szept. 12. 22:16
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem biztos hogy az történt veled amit ennyi idősen gondolsz. Annyi biztos hogy szem vagy fültanúja lehettél valaminek ami a szexuális molesztálással kapcsolatos. Lehet ez egy filmélmény is, amit összekapcsol a gyerek a számára legellenszenvesebb családtaggal.

Persze az sem kizárt, hogy valóban történt valami szexuális visszaélés ellened. Ezt hipnózissal tudod kideríteni. Ne lepődj meg ha mások lesznek a szereplők mint akiket te a négy éves álmaidban összeraktál.

2015. szept. 12. 22:17
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Valószínűleg a vele való rossz viszonyt kapcsolod össze ezzel a képpel, pláne, ha tudsz róla, hogy anyukád előtt ócska Qvának titulált. Vagy az maradt meg benned, hogy apukád bántalmazott.

Általában szimbólumokban álmodunk, nem valószínű, hogy a rokonod valóban molesztált.

2015. szept. 12. 22:33
 8/16 anonim ***** válasza:
33%

Az alomban almodott dolgoknak nem sok köze van a valosaghoz, ezt pszichologiaban jartas alomelemzötöl tudom. Amin este lefekves elött gondolkodsz, "agyalsz", azt az aznap atelt kepekkel, jelenetekkel összekapcsola az agy, fantaziad pedig hatartalanul kiszinezi almunkban. Pl ha azon gondolkodtal, h felsz a nagybatyadtol, ezt hozzakapcsolva akar egy tevesorozatban latott szexualis jelenethez vagy elöben ha valakit eletedben elöször "rajtakaptal" es erthetö modon megmaradt benned, ill. apad bantalmazasaval kombinalva az agy barmit elöhozhat.

De ahogy a 6-os irta, barmi lehet, akar valamilyen szinten probalkozott is akkoriban. Hipnozisban egyertelmübben iderülhet, de akar spontan is beugorhat valami, vagy pl. agykontroll is segithet.

2015. szept. 12. 23:32
 9/16 anonim ***** válasza:
24%
Én nem tudom elképzelni, hogy egy felnőtt ember azt mondja a húgának, hogy "bizony a 20 éves lányod egy ócska qrva".
2015. szept. 12. 23:45
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez nekem is fura, utolsó. De ha még így is volt kérdező, anyukád erre mit reagált? Volt valami reakció erre az egészre egyáltalán?
2015. szept. 13. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!