Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Utál a sógornőm, vagy ennyire...

Utál a sógornőm, vagy ennyire érzéketlen? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sokáig gondolkodtam, hogy feltegyem-e a kérdést, mert nem szeretem kibeszélni a családi dolgokat, ezért is próbálom nagy vonalakban leírni részletek nélkül.

Tehát a kezdetek óta észrevettem, hogy a férjem lánytestvére nem kedvel engem igazán, de eddig igyekeztem elnézni felette, úgy gondoltam nem tud sokat ártani. Csakhogy a több mint 10 év alatt már felhalmozódtak a sértések, ezért már elgondolkodtató, hogy mit is kezdjek vele. A sógornőm kint él külföldön, és most az a legújabb ötlete, hogy a férjemet kiakarja invitálni, hogy éljen ott vele azzal az indokkal, hogy csak úgy tud neki munkát szerezni, ha ott él, és addig is taníttatja. Természetesen most is van munkája, csak abban egyet kell értsünk, hogy nem a legjobb számára.

Csak nem értem miért kell neki minden áron olyan perspektívát választania, aminek az a kimenetele, hogy hónapokig nem láthatjuk egymást. Ugyanis közölte velem, hogy egy-két havonta jöhet csak haza. Ez tényleg jó ötlet, ettől még a jelenlegi munkaadója is kegyelmesebb.

Meg kell említsem, anno amikor összeházasodtunk, a buli végén amikor beszélgettünk, hogy ki melyik autóba ül, megkérdezte a kedves sógornőm, hogy "miért? én is megyek?"

Nem, dehogy én a nászéjszakát a szüleimmel szándékoztam eltölteni :-D

Tényleg nem tudom, hogy ennyire nem fogja fel a házasság intézményét és egyszerűen érzéketlen, vagy kiváltképp engem utál ennyire? A férjem szerint csak nem fogja fel, de én ebben már nem vagyok ennyire biztos.

2015. szept. 8. 10:02
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
30# Nagyjából ezeket élem át én is. Utoljára múlt év Karácsonyán voltunk náluk, de konkrétan levegőnek voltam nézve az alatt az idő alatt. minden nap sírhatnékom volt, de nem tudtam tenni semmit, mert nem akartam pénzt áldozni arra, hogy fogjam magam és külön hazajöjjek, pedig nagyon annak a határán voltam. Csak ennyire éreztem magam rosszul az ünnepi vendégeskedésben. Ezt itthon el is mondtam a férjemnek, és megértette. Elmondtam neki, hogy az elkövetkezőkben nem igazán szeretnék kimenni hozzájuk. Ha Ő akar, akkor vigye magával az édesanyját, ha nem akar egyedül menni. Megértette. Feltételezem, hogy erről a sógornőm is tud, és most ezt akarja kihasználni, hogy én nem akarok menni hozzájuk. Ez most egy jó fogás neki. Én úgy érzem minden tettem és kimondott érzésem kihasználható ha a sógornőmről van szó, de ugyanúgy a férjem részéről is fontos szempont. Elnézést, fáradt vagyok, holnap jobban tudok reagálni.
2015. szept. 8. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!