Kik legyenek a keresztszülők? Szerintetek jó ötlet, hogy így fogjuk eldönteni?
Hát így ne.
AKkor már sorsoljátok ki inkább.
hát ez a módszer elég óvodàs. én végig gondolnám, hogy ki a legmegbízhatòbb és ki hogy bánik a gyerekekkel stb.
sajnos a keresztszuloseg sokszor pár év múlva elfelejtődik,vagy csak annyiban merül ki, hogy évente 1x felhivjak a szulinapjan.
én olyat választanék, aki tényleg évtizedekig komolyan gondolja. és tragédia esetén mondjuk magához is venné a gyereket...
de a lényeg, hogy hosszabb távon kell gondolkozni és nem feltétlenül anyagilag... szerintem többet ér az, ha a gyerek fordulhat a gondjaival a keresztszulohoz, mintha csak odalökne neki egy bankòt az ünnepeken. és nekem az is szempont lenne, hogy van e párja annak a rokonnak, és ő milyen. mert ilyen esetben általában a pàrt kérik fel. persze nem muszáj
Már bocsi, de úgy néz ki akinek több pénze van az lehet a keresztszülő? Hogy lehet ezt vásárláshoz kötni????
Döntsétek el és kész. Ez nem akkora kardinális probléma.
AZ legyen aki keresztenyre neveli a gyereket hiszen a keresztszuloseg celja ez.
Nem babakocsi vasarlas.
Ne csinaljatok viccet a hitbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!