Szerintetek mennyire lehet erős, egy keresztszülők és
keresztfiuk közötti kapcsolat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást...sajnos nagyon messze laknak, én kecskeméti vagyok, ők pedig Pécsen élnek. Ritkán találkozunk évente kétszer-háromszor, ezeknek a találkozásoknak a vége, mindig sírással záródik. Telefonon nem sokat beszélünk, ők is eléggé elfoglaltak és én is, van náluk 2 pici gyerek is. Nagyon fáj ez az egész, hihetetlenül rossz érzés. Nekem ők is a családhoz tartoznak...nagyon is... egyébként keresztanyám a másodunokatestvérem is. Vkinek vmi hasonló tapasztalat, nektek milyen a viszonyotok a keresztszüleitekkel, szerintetek mi lenne az ő feladatuk valójában ( a keresztény dolgokat leszámítva, nem vagyunk hívők). 16/F
2014. aug. 18. 18:37
1/5 anonim válasza:
Hat a keresztszulonek a kereszteny hire valo neveles lenne a feladata. A divatbol valo kereszteles ertelmetlen. Semmi mas feladatuk nincs es azt se ertem, hogy olyan emberrel, akivel szinte alig van kapcsolatod, hogyan lehet szoros a kapcsolat.
2014. aug. 18. 18:46
2/5 anonim válasza:
Az én keresztszüleim számomra igazi csalódások. :( a szüleim és a keresztszüleim is lelkészek, tehát nekünk a vallási, hitbeli alap is megvolt, a kötelességeik is megvoltak. egy ideig tartottuk a kapcsolatot, mivel a szüleim legjobb barátai voltak. Mentünk hozzájuk, jöttek hozzánk. küldtünk karácsonyi ajándékot, meg ilyenek. sosem voltunk nagyon szoros kapcsolatban, de szerettem őket. Aztán 9-10 éves korom körül teljesen elfelejtettek. fel sem hívnak, meg sem látogatnak még szülinapomon sem. :( A szüleimmel sem beszélnek, csak akkor, amikor összefutnak, beszélnek pár szót. Most már ott tartunk, hogy a keresztszüleim fiával egy iskolába járunk, és pár hónapja megkérdezte, hogy ismerjük-e egymást. na ez nálam kiverte a biztosítékot. de azért még reménykedek, hogy egyszer csak újra érdekelni fogom őket
2014. aug. 18. 20:21
3/5 anonim válasza:
Én a keresztszüleimet alig látom, pedig egy faluban élünk. A keresztanyám a falu másik végén, a keresztapám pedig a kertünk alatt, mégsem láttam őket legalább 8 évig, a keresztanyám jött el egyedül a konfirmálásomra is, meg az általános iskolából való ballagásomra, a keresztapám pedig kiment Londonba dolgozni, és ott volt, aztán persze hogy rá 1 hétre jött haza. Meg folyton csak ígérget, hogy én is kimehetek hozzá 1-2 hétre, 2011 óta ígéri, most 14-et írunk. Ha itthon is van, a haverjaival tölti az időt, engem meg konkrétan le se sz.r...szóval én nem kötődöm nagyon hozzájuk, még ha szeretnék is és teszek is lépéseket sajnos nem viszonozzák...17/L
2014. aug. 18. 22:12
4/5 anonim válasza:
16/L
2es voltam
2014. aug. 19. 09:50
5/5 anonim válasza:
En kulfoldon elek tehat ritkan talizunk keresztlanyom magyar.o el most 4 eves ,amiklr szuletett szinte en vettem meg neki mindent.. ruhatol a tisztalkpdas szerig mindent..babakocsi ... ringato stb... nevnap szulunap mikulas...unnepek...gyereknap... ajandekot kuldok ...ha olyan pl mint a bicikli mert arra vagyot:) az arat lekuldtem es meglett vėve neki...ugyanis neten kerestem 1 uzletet ami kozel van hozzajuk elmentek es megvetek...de a kislany tudja hogy ezt keri vete neked el van neki mondva!!!ha viszont haza utaztam pl 3 honapra... akkor jott velem a nagymamanal 3 honapig velem volt...es nem sir nem koveyeli anyukajat jol erzi magat velem es tudja ismer hogy ki vagyok...el mondtam neki hogy en nem itt elek stb.. es felfogta:)igy ha meglat 1 repugepet integet neki szia keri gyere haza :)jovo juniusba viszont haza megyek erte mert megbeszeltuk hogy jon ide ki hozzam 3 honapra!!
Aprilisban szuletik a hugom gyereke.. kisfiu lesz:) es neki mar alapbol meg van mindene.... igy azt mondtam 1 szobat berendezek gyerekszobanak!!o ugyanazt megfogja kapni mint a keresztlanyom!!!
Ha ne adj isten a szulol ...(elhalaloznanak.)akkor termeszetesen fel nevelnem oket.!!!iskola kezdesben is mellete leszek akat egy kirandulad stb....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!