Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, hogy az unokanő...

Mit csináljak, hogy az unokanővérem ne gonoszkodjon?

Figyelt kérdés
Tizenöt éves vagyok. Az unokanővéremmel egy iskolába járunk, én most kezdtem a szakmunkásképző iskolát, ő a gimnáziumba tanul. Amikor találkozunk, állandóan beszólogat, mindig kigúnyol, hogy ő okos mert gimibe jár. Olyanokat mond, hogy nem véletlenül mentem szakmunkás iskolába, legalább az agyszintemnek megfelelő emberek között vagyok, meg hogy míg ő majd ül az irodájában, én majd túrom a földet, mint közmunkás. Mások előtt is folyton megaláz, az ő szülei jól iskolázott emberek, jó munkahellyel, mindent megkap, amit kér, márkás, jó ruhákban járkál, az én ruháim többsége turis, vagy kínai ruha. Ezért is állandóan beszólogat. Alig egy hete kezdődött el az iskola, már sikerült megríkatnia. Állandóan hangoztatja, hogy a gólyaavatón majd a csicskák (ő úgy nevez minket szakmunkásokat) lesznek a legjobban megszívatva. Szóltam már anyáéknak is, hogy beszéljenek a szüleivel, de az ő anyukája elintézte annyival, hogy ők arról nem tehetnek, hogy az én értelmi szintem nem éri el, az ő lányukét. Valóban buta vagyok, mert a szakmunkás iskolába járok? Női szabónak tanulok.

2015. szept. 6. 13:27
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Nem mentem el a gólyabálra, az osztályfőnökkel meg már beszéltem, azt mondta majd beszélni fog az unokanővérem osztályfőnökével és a szüleivel.
2015. nov. 23. 05:53
 42/46 anonim ***** válasza:
64%
Én még mindig azt mondom hogy csak jól meg kéne tépni. Akkor is menne hogy ez is azért volt mert bunkó vagy, de utána legalább nem merne téged cseszegetni. Muszáj leszel kiállni ellene komolyan, ha nem akkor sose fogsz tudni rendesen továbblépni.
2015. nov. 23. 07:11
 43/46 anonim ***** válasza:
56%

Azzal semmit sem tehetsz, amit ő érez vagy tesz, mert az az ő érzése és az ő tette. Ha gonoszkodik, akkor másokkal is ezt fogja tenni, nemcsak veled.

Te annyit tehetsz, hogy vagy elkerülöd nagy ívben, vagy egyszer négyszemközt jól beolvasol neki. A női szabó ritka jó szakma. Ügyesség, kretivitás és nem kevés türelem kell hozzá. A másik: minden szakma érték, minden ember érték. És akkor a legnagyobb érték, ha a helyén van. (Egy kőműves ne menjen el agysebésznek, de fordítva sem.)

Ha ezt az unokatestvéred nem tudja, akkor hiába jár gimibe, csak egy ostoba majom.

Én a helyedben minden kapcsolatot megszakítanék ezzel a "szuper értelmi képességű" unokatestvérrel. Keresd olyanok barátságát és társaságát, akik nem aláznak meg, hanem kedvelnek - önmagadért. :)

2015. nov. 23. 17:22
 44/46 anonim ***** válasza:
56%
basz már le neki egy marha nagy pofont és hidd el, hogy nem fog piszkálni.
2015. nov. 23. 17:56
 45/46 A kérdező kommentje:
Szerencsére kicsit csihad a drága unokanővérkém, az az igazgató elbeszélgetett vele.
2015. dec. 5. 18:43
 46/46 acelsziv ***** válasza:
78%
Na. Végre valami fejlemény. Jól van.
2015. dec. 5. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!