Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Unokanővérem most fog ballagni...

Rita1 kérdése:

Unokanővérem most fog ballagni! Szerintetek mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
20 éves, de nem nagyon szoktunk beszélni, szinte nem is ismerem! Nagy öszeget nem kívánok rá szánni!
2013. ápr. 20. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szeret olvasni?Ha szereti az idézeteket, akkor egy szép idézetes könyv.

Ha szereti az édességet, valami különleges édesség

Ezüst karkötő(szerintem az nem olyan drága)

parffüm(nem a legdrágább) de ha nem tudod milyen illatot szeret, az sem a legjobb.

esetleg pénz?

Csináltass egy szép csokrot(plüssel) szerintem már azért is elkérnek pár ezret csak a csokorért. Remélem tudtam segíteni:)

2013. ápr. 20. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én Alexandrás, vagy Libris kupont vennék neki. Lehet 500-1000-2000-5000 ftos kupont, amelyik tetszik. Ha csak 3000-et szánsz rá, akkor kérd 500-asokba és akkor többször is tudja használni.
2013. ápr. 20. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem ismered, akkor elég lenne csak a családod részéről valami közös.

De drogéria/könyvutalvány valóban jó ötlet, tedd bele képeslapba, borítékba szép idézettel és kész.

2013. ápr. 20. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha szinte nem is ismered akkor elég egy szál virág. Vagy egy kis csokor. Én amikor még gimis voltam nem volt 3000 forintom h ballagásra ajándékot vegyek vkinek. Ha a szüleid adnak rá az más, a család adjon közösen vmit de szerintem ha nem is ismered akkor nem kell nagyon elköltekezni magad...
2013. ápr. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!