Rita1 kérdése:
Unokanővérem most fog ballagni! Szerintetek mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
20 éves, de nem nagyon szoktunk beszélni, szinte nem is ismerem! Nagy öszeget nem kívánok rá szánni!2013. ápr. 20. 10:55
1/4 anonim válasza:
Szeret olvasni?Ha szereti az idézeteket, akkor egy szép idézetes könyv.
Ha szereti az édességet, valami különleges édesség
Ezüst karkötő(szerintem az nem olyan drága)
parffüm(nem a legdrágább) de ha nem tudod milyen illatot szeret, az sem a legjobb.
esetleg pénz?
Csináltass egy szép csokrot(plüssel) szerintem már azért is elkérnek pár ezret csak a csokorért. Remélem tudtam segíteni:)
2/4 anonim válasza:
Én Alexandrás, vagy Libris kupont vennék neki. Lehet 500-1000-2000-5000 ftos kupont, amelyik tetszik. Ha csak 3000-et szánsz rá, akkor kérd 500-asokba és akkor többször is tudja használni.
3/4 anonim válasza:
Ha nem ismered, akkor elég lenne csak a családod részéről valami közös.
De drogéria/könyvutalvány valóban jó ötlet, tedd bele képeslapba, borítékba szép idézettel és kész.
4/4 anonim válasza:
szerintem ha szinte nem is ismered akkor elég egy szál virág. Vagy egy kis csokor. Én amikor még gimis voltam nem volt 3000 forintom h ballagásra ajándékot vegyek vkinek. Ha a szüleid adnak rá az más, a család adjon közösen vmit de szerintem ha nem is ismered akkor nem kell nagyon elköltekezni magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!