Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, hogy az unokanő...

Mit csináljak, hogy az unokanővérem ne gonoszkodjon?

Figyelt kérdés
Tizenöt éves vagyok. Az unokanővéremmel egy iskolába járunk, én most kezdtem a szakmunkásképző iskolát, ő a gimnáziumba tanul. Amikor találkozunk, állandóan beszólogat, mindig kigúnyol, hogy ő okos mert gimibe jár. Olyanokat mond, hogy nem véletlenül mentem szakmunkás iskolába, legalább az agyszintemnek megfelelő emberek között vagyok, meg hogy míg ő majd ül az irodájában, én majd túrom a földet, mint közmunkás. Mások előtt is folyton megaláz, az ő szülei jól iskolázott emberek, jó munkahellyel, mindent megkap, amit kér, márkás, jó ruhákban járkál, az én ruháim többsége turis, vagy kínai ruha. Ezért is állandóan beszólogat. Alig egy hete kezdődött el az iskola, már sikerült megríkatnia. Állandóan hangoztatja, hogy a gólyaavatón majd a csicskák (ő úgy nevez minket szakmunkásokat) lesznek a legjobban megszívatva. Szóltam már anyáéknak is, hogy beszéljenek a szüleivel, de az ő anyukája elintézte annyival, hogy ők arról nem tehetnek, hogy az én értelmi szintem nem éri el, az ő lányukét. Valóban buta vagyok, mert a szakmunkás iskolába járok? Női szabónak tanulok.

2015. szept. 6. 13:27
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Jövőhéten csütörtökön és pénteken lesz a gólyabál. De nem merek elmenni, mert mindig azt mondogatja, hogy úgy készüljek, hogy sírva megyek haza, mert ő megbeszélte a nagyokkal, hogy engem nagyon szívassanak meg.
2015. nov. 14. 11:42
 32/46 anonim ***** válasza:
67%
Na mi volt a gólyabálon kérdező ? Remélem nem mentél el vagy ha igen akkor remélem számodra szerencsésen alakult.
2015. nov. 14. 14:25
 33/46 A kérdező kommentje:
Jövőhéten lesz csütörtök pénteken.
2015. nov. 14. 15:01
 34/46 anonim ***** válasza:
67%

én nekem, hogy ha ezt mondaná akkor pofont kapna hogy neki repülne a falnak.

Tedd is ezt kérdező!

2015. nov. 14. 16:25
 35/46 anonim ***** válasza:
73%
szólj a szüleidnek, hogy ilyet mondott az unokatesód, hogy másokkal fenyeget, stb. ezt tudniuk kell! komoly a dolog.
2015. nov. 15. 17:58
 36/46 anonim ***** válasza:
41%
Kösz a lepontozást visszaadtam.
2015. nov. 15. 18:02
 37/46 anonim ***** válasza:
72%
én felpontoztalak.
2015. nov. 15. 19:46
 38/46 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le.
2015. nov. 15. 21:12
 39/46 acelsziv ***** válasza:
72%
A gólyabált ra nyugodtan menj el. Mellesleg érdemes volna beszélned a szüleiddel, sőt az osztályfőnököddel, mert ez kimeríti a bántalmazást esetét és ő a koránál fogva már büntethető. Nem kell mindenképp börtönbe zavarni, de ha ráijesztenek kicsit az már elég.
2015. nov. 22. 22:28
 40/46 anonim ***** válasza:
78%
Alapvetően a neveltetésből fakad, milyen az ember lánya... Viszont soha, senkinek nem kell eltűrnöd, hogy így bánjon veled! Nézz át rajta, és ne fájjon, amiket mondd, egy ilyen ember véleményére ne adj! Majd megunja, ha nem talál fogást rajtad. Hozd ki a maximumot a lehetőségekből, amit a sors eléd tett, csak jól sülhet el! Unokatesód meg majd megtapasztalja, hogy Isten nem bottal ver. Ja és ez a versengés a részéről csak azt mutatja, hogy irigyel, mégis van valamid akkor, amiből ő nem kapott...
2015. nov. 22. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!