Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit szólnátok ahhoz, ha egy...

Mit szólnátok ahhoz, ha egy közeli rokon azért nem hívna meg az esküvőjére, mert egy hírességet akar elhívni és inkább arra költ?

Figyelt kérdés

Unokatestvérről van szó, közeli viszonyban áll a két család. Mi mindkét esküvőre meghívtuk őket, ami a családunkban volt, nekik ez lesz az első, de az eljegyzést követően a pár szólt, hogy csak a szertartásra hívnak meg minket, az azt követő ünneplés szűkkörű lesz (szülők, testvérek és nagyszülők). Az indoklás az volt, hogy a lány (az unokatestvérem) kedvenc énekesnőjét szeretnék elhívni, hogy énekeljen pár dalt a párnak, és hát ez nem olcsó, hiába fél óra az egész.

Anyukámék ezen eléggé megsértődtek, és valahol igazat is adok nekik. A két család viszonya túl közeli volt ahhoz, hogy ezt csak így félredobják, az énekesnőnek vannak koncertjei is, ahol meg lehet hallgatni. Ehelyett több pénzt költenek a fél órás produkcióra, mint amibe a mi vacsoránk került volna, ha meghív minket. Nem tudom, milyen lesz a viszony ezek után.

Ti mit gondolnátok?

2015. szept. 2. 10:12
1 2 3 4 5
 41/41 hosszúhajú ***** válasza:
23%

utolsó

amit te írsz az szerintem más eset - veletek - itt a kérdező írja, hogy jó a kapcsolat a két család között és ráadásul elsőfokú unokatestvérek. én eb az esetben értettem az illemet.

2015. szept. 25. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!