Mit szólnátok ahhoz, ha egy közeli rokon azért nem hívna meg az esküvőjére, mert egy hírességet akar elhívni és inkább arra költ?
Unokatestvérről van szó, közeli viszonyban áll a két család. Mi mindkét esküvőre meghívtuk őket, ami a családunkban volt, nekik ez lesz az első, de az eljegyzést követően a pár szólt, hogy csak a szertartásra hívnak meg minket, az azt követő ünneplés szűkkörű lesz (szülők, testvérek és nagyszülők). Az indoklás az volt, hogy a lány (az unokatestvérem) kedvenc énekesnőjét szeretnék elhívni, hogy énekeljen pár dalt a párnak, és hát ez nem olcsó, hiába fél óra az egész.
Anyukámék ezen eléggé megsértődtek, és valahol igazat is adok nekik. A két család viszonya túl közeli volt ahhoz, hogy ezt csak így félredobják, az énekesnőnek vannak koncertjei is, ahol meg lehet hallgatni. Ehelyett több pénzt költenek a fél órás produkcióra, mint amibe a mi vacsoránk került volna, ha meghív minket. Nem tudom, milyen lesz a viszony ezek után.
Ti mit gondolnátok?
utolsó
amit te írsz az szerintem más eset - veletek - itt a kérdező írja, hogy jó a kapcsolat a két család között és ráadásul elsőfokú unokatestvérek. én eb az esetben értettem az illemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!