Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem fogadnak el amiért...

Miért nem fogadnak el amiért városi vagyoK? Hogy lehetne lereagálni? ált. Nem mondok semmit. De nagyon zavarnak az utalások.

Figyelt kérdés

jó végül is tudom, mert a fiúk, tesóját "elragadtam" a tanyáról(nekem semmi bajom, sem a tanyával sem a faluval) nem is mondtok olyan jelzőket amik erre utalnak.

Anyósom mikor ott vagyunk állandóan szidja a városi létet,panelekat, mert csak az van szte ott, bevásárló központokat(de neki már a citrom is luxus cikknek számít...)embereket,kutyákat:D s a falusit a tanyasit helyezi előtérbe(nem fogunk oda költözni:D)

Megsértődik, ha a otthon veszek élelmiszereket. 50 km laknak, egy csomag sárgarépáért nem fogok átautózni:D

Sőt még a szakmáimat is osztja....neki 8 ált. van, De nagyon okos értelmes nő, ezt leszámítva. Sokra vihette volna.

Múltkor is mikor ott dolgoztunk, akkor nem vették észre, hogy a kis konyhába vagyok, s hallottam, miközben az anyósom aki mindig nyal nekem, meg hangoztatja, hogy én vok bnője....szte. Hallottam, hogy beszólt gúnyosan, mi van a városiak nem bírják? Akkor mondtam, mit lehet ezen nem bírni. Kicsit elszégyelte magát és összevissza beszélt.

Sógornőm dettó, múltkor mikor elköszöntünk tőlük, megjegyezte mi van a tanyán büdös van? erre közöltem neki, miért a faluba az van?:D

Meg állandóan szidja a melóimat, pl: meg kérdezem h megy a kozmetikája, erre elkezdi osztani, h ez nem olyan mint városon, hogy ott a belibbennek a dámák reggel a kozm. és a fodrászhoz s az új ruhába aztán mennek az irodába ücsörögni. Most magyarázzam meg nekik, hogy nem a várossal van bajuk és velem, hanem saját magukkal, hogy nem érték el vmit amit akartak. Persze nem adok nekik analízist. Nem is mondom, h elvannak tájolva a városi léttel kapcsolatban, most nem akarok bunkó lenni, honnan tudod éltél ott valaha?:D ez biztos ütős lenne:D

2015. aug. 31. 07:36
1 2
 11/13 acelsziv ***** válasza:
100%
Az írásod és a szöveged alapján egy elég primitív nőcske lehetsz... Ismétlem. Nekik nem a várossal van bajuk, hanem veled és azt hiszik, hogy minden városi ilyen... Persze tévednek de hát ez van. Ők se sokkal jobbak nálad.
2015. szept. 1. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
most miért állsz le vitatkozni egy unatkozó tizenévessel? ahogy te is láthattad, kamu, még írni sem tud, elég beteg elme, aki ilyen kamu kérdéseket talál ki
2015. szept. 1. 10:36
 13/13 anonim ***** válasza:
boci boci tarka, se füle se farka (mint a mondataidnak)
2015. szept. 6. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!