Miért nem fogadnak el amiért városi vagyoK? Hogy lehetne lereagálni? ált. Nem mondok semmit. De nagyon zavarnak az utalások.
jó végül is tudom, mert a fiúk, tesóját "elragadtam" a tanyáról(nekem semmi bajom, sem a tanyával sem a faluval) nem is mondtok olyan jelzőket amik erre utalnak.
Anyósom mikor ott vagyunk állandóan szidja a városi létet,panelekat, mert csak az van szte ott, bevásárló központokat(de neki már a citrom is luxus cikknek számít...)embereket,kutyákat:D s a falusit a tanyasit helyezi előtérbe(nem fogunk oda költözni:D)
Megsértődik, ha a otthon veszek élelmiszereket. 50 km laknak, egy csomag sárgarépáért nem fogok átautózni:D
Sőt még a szakmáimat is osztja....neki 8 ált. van, De nagyon okos értelmes nő, ezt leszámítva. Sokra vihette volna.
Múltkor is mikor ott dolgoztunk, akkor nem vették észre, hogy a kis konyhába vagyok, s hallottam, miközben az anyósom aki mindig nyal nekem, meg hangoztatja, hogy én vok bnője....szte. Hallottam, hogy beszólt gúnyosan, mi van a városiak nem bírják? Akkor mondtam, mit lehet ezen nem bírni. Kicsit elszégyelte magát és összevissza beszélt.
Sógornőm dettó, múltkor mikor elköszöntünk tőlük, megjegyezte mi van a tanyán büdös van? erre közöltem neki, miért a faluba az van?:D
Meg állandóan szidja a melóimat, pl: meg kérdezem h megy a kozmetikája, erre elkezdi osztani, h ez nem olyan mint városon, hogy ott a belibbennek a dámák reggel a kozm. és a fodrászhoz s az új ruhába aztán mennek az irodába ücsörögni. Most magyarázzam meg nekik, hogy nem a várossal van bajuk és velem, hanem saját magukkal, hogy nem érték el vmit amit akartak. Persze nem adok nekik analízist. Nem is mondom, h elvannak tájolva a városi léttel kapcsolatban, most nem akarok bunkó lenni, honnan tudod éltél ott valaha?:D ez biztos ütős lenne:D
Ird le normàlisan,ne csak idehányd a szavakat.
Amúgy szerintem nincs azzal gond,hogy városi vagy,ők meg falusiak.Nem szabad lenézni a másikat.
Ha nem tudod értelmezni, minek írsz?
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.
A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!
szerintem az a minimum, hogyha segítséget vársz akkor normálisan leirod a problémádat.
" Múltkor is mikor ott dolgoztunk, akkor nem vették
észre, hogy a kis konyhába vagyok, s hallottam,
miközben az anyósom aki mindig nyal nekem,
meg hangoztatja, hogy én vok bnője....szte.
Hallottam, hogy beszólt gúnyosan, mi van a
városiak nem bírják? Akkor mondtam, mit lehet
ezen nem bírni. Kicsit elszégyelte magát és
összevissza beszélt."
az a szerencse, hogy te nem beszélsz össze-vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!