Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem fogadnak el amiért...

Miért nem fogadnak el amiért városi vagyoK? Hogy lehetne lereagálni? ált. Nem mondok semmit. De nagyon zavarnak az utalások.

Figyelt kérdés

jó végül is tudom, mert a fiúk, tesóját "elragadtam" a tanyáról(nekem semmi bajom, sem a tanyával sem a faluval) nem is mondtok olyan jelzőket amik erre utalnak.

Anyósom mikor ott vagyunk állandóan szidja a városi létet,panelekat, mert csak az van szte ott, bevásárló központokat(de neki már a citrom is luxus cikknek számít...)embereket,kutyákat:D s a falusit a tanyasit helyezi előtérbe(nem fogunk oda költözni:D)

Megsértődik, ha a otthon veszek élelmiszereket. 50 km laknak, egy csomag sárgarépáért nem fogok átautózni:D

Sőt még a szakmáimat is osztja....neki 8 ált. van, De nagyon okos értelmes nő, ezt leszámítva. Sokra vihette volna.

Múltkor is mikor ott dolgoztunk, akkor nem vették észre, hogy a kis konyhába vagyok, s hallottam, miközben az anyósom aki mindig nyal nekem, meg hangoztatja, hogy én vok bnője....szte. Hallottam, hogy beszólt gúnyosan, mi van a városiak nem bírják? Akkor mondtam, mit lehet ezen nem bírni. Kicsit elszégyelte magát és összevissza beszélt.

Sógornőm dettó, múltkor mikor elköszöntünk tőlük, megjegyezte mi van a tanyán büdös van? erre közöltem neki, miért a faluba az van?:D

Meg állandóan szidja a melóimat, pl: meg kérdezem h megy a kozmetikája, erre elkezdi osztani, h ez nem olyan mint városon, hogy ott a belibbennek a dámák reggel a kozm. és a fodrászhoz s az új ruhába aztán mennek az irodába ücsörögni. Most magyarázzam meg nekik, hogy nem a várossal van bajuk és velem, hanem saját magukkal, hogy nem érték el vmit amit akartak. Persze nem adok nekik analízist. Nem is mondom, h elvannak tájolva a városi léttel kapcsolatban, most nem akarok bunkó lenni, honnan tudod éltél ott valaha?:D ez biztos ütős lenne:D

2015. aug. 31. 07:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Ird le normàlisan,ne csak idehányd a szavakat.

Amúgy szerintem nincs azzal gond,hogy városi vagy,ők meg falusiak.Nem szabad lenézni a másikat.

2015. aug. 31. 07:46
 2/13 A kérdező kommentje:

Ha nem tudod értelmezni, minek írsz?

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!

2015. aug. 31. 08:21
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

szerintem az a minimum, hogyha segítséget vársz akkor normálisan leirod a problémádat.

" Múltkor is mikor ott dolgoztunk, akkor nem vették

észre, hogy a kis konyhába vagyok, s hallottam,

miközben az anyósom aki mindig nyal nekem,

meg hangoztatja, hogy én vok bnője....szte.

Hallottam, hogy beszólt gúnyosan, mi van a

városiak nem bírják? Akkor mondtam, mit lehet

ezen nem bírni. Kicsit elszégyelte magát és

összevissza beszélt."

az a szerencse, hogy te nem beszélsz össze-vissza

2015. aug. 31. 08:34
 4/13 acelsziv ***** válasza:
80%
Nekik nem a várossal van bajuk hanem veled. És abból ahogy reagáltál az elsőre meg is értem őket.
2015. aug. 31. 08:37
 5/13 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat:) helyesírás mindenek felett
2015. aug. 31. 08:43
 6/13 A kérdező kommentje:
bocs van önérzetem és véleményem. S úgy vok vele mindent nem tőrök
2015. aug. 31. 08:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom eddig nem tűnt fel neked de itt sokuknak nem a helyesírással van a legnagyobb problémája, hanem a fogalmazással.
2015. aug. 31. 09:01
 8/13 anonim ***** válasza:
2015. aug. 31. 09:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nekem is pont azzal volt bajom amit a 3-as bemásolt. Egyszerűen nem értem, hogy mi van. Az oké hogy nem kedveli a városiakat, de légyszi írd már le annak a bemásolt résznek a lényegét. Ha megértjük talán tudunk tanácsot adni.
2015. aug. 31. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Na, itt is a primitív troll...
2015. aug. 31. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!